Προσφατα
.

22.3.16

Στόχος όλη η Ευρώπη

Ο Γιούνκερ πήρε το όπλο του και τρομοκρατεί όλη την Ευρώπη
Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, βρήκε την χρυσή ευκαιρία να τρομοκρατήσει όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς αλλά και να ενισχύσει την πρότασή του για έναν κοινό ευρωπαϊκό στρατό αφού πλέον είτε είσαι Γάλλος, Γερμανός ή Άγγλος που βομβαρδίζεις χώρες εκτός της Ε.Ε είτε είσαι Έλληνας που ζεις στην "Νήσο Έλις" της Ευρώπης με στοιβαγμένους "ύποπτους" (σύμφωνα με τα κράτη της Ε.Ε) πρόσφυγες και μετανάστες είσαι ανύποπτο θύμα της τρομοκρατίας.
Ο κ. Γιούνκερ δεν άφησε να κλείσει 24ωρο η "τρομοκρατική" επίθεση στις Βρυξέλλες και έβγαλε τρομοκρατική ανακοίνωση για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.
Αναλυτικά ο πρόεδρος της Κομισιόν αναφέρει:
"Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατή μου συμπόνια στους κατοίκους του Βελγίου, στους πολλούς τραυματίες, στις οικογένειες και στους οικείους αυτών που βάναυσα επλήγησαν από τις εκρήξεις σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και στον σταθμό του μετρό Μάλμπεκ. 
Θα ήθελα ακόμη να εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου και αλληλεγγύη προς τις βελγικές αρχές. Συγχαίρω τις δυνάμεις ασφαλείας, τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και όλους όσοι βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν αυτήν τη στιγμή τα θύματα. 
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους εργαζόμενους της Επιτροπής και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων ότι η ασφάλειά τους παραμένει προτεραιότητά μου και ότι θα ληφθούν όλα τα δυνατά μέτρα σε πλήρη συνεργασία με τις βελγικές αρχές. 
Οι επιθέσεις αυτές έπληξαν σήμερα τις Βρυξέλλες, χθες το Παρίσι. Όμως ολόκληρη η Ευρώπη είναι ο στόχος. 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα θεσμικά της όργανα θα παραμείνουν ενωμένα μπροστά στην τρομοκρατία. 
Αυτά τα γεγονότα μας επηρέασαν, αλλά δεν μας φοβίζουν. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, για να αντιμετωπίζουμε ενωμένοι την τρομοκρατική απειλή και για να δίνουμε ευρωπαϊκές λύσεις σε θέματα που μας αφορούν όλους".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια