Προσφατα
.

1.3.16

Ο ναζί θέλει την...τούρτα του

Τούρτα από ακτιβιστή ντυμένο κλόουν έφαγε το στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας, Μπέατριξ Φον Στορτς, για την πρότασή της οι δυνάμεις ασφαλείας να ανοίγουν πυρ εναντίον προσφύγων στα σύνορα της Γερμανίας. Η έκπληξη ήταν ότι το μέλος της οργάνωσης Peng εισέβαλλε στην αίθουσα που συνεδρίαζε το ακροδεξιό κόμμα τραγουδώντας στην Στορτς "Happy Birthday to you"".

Οι δηλώσεις των ακροδεξιών του κόμματος της "Εναλλακτικής για τη Γερμανία" (AfD) σχετικά με το προσφυγικό το τελευταίο διάστημα δεκάδες και δυστυχώς η φωνή τους, διαρκώς ενισχυμένη, κάτω από την πίεση των χιλιάδων προσφύγων που επιθυμούν να φτάσουν στη Γερμανία. Μια όμως φράση της στις αρχές του Φλεβάρη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη γερμανική κοινή γνώμη.

Όταν λοιπόν η Μπεατρίξ Φον Στορτς ρωτήθηκε αν θα ήταν θεμιτό οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας να ανοίγουν πυρ στα σύνορα εναντίον γυναικών και παιδιών, εκείνη απαντούσε "ναι". Θέλοντας μάλιστα να αμβλύνει τις εντυπώσεις της χοντροκομμένης της κατάφασης, σημείωσε: "Η χρήση όπλων εναντίον παιδιών δεν πρέπει να επιτρέπεται. Οι γυναίκες είναι ένα άλλο ζήτημα".

Ακτιβιστές της οργάνωσης Peng, αποφάσισαν να απαντήσουν στις αιτιάσεις της ακροδεξιάς ηγέτη με μια τούρτα. Ντύθηκαν κλόουν, μπήκαν σε αίθουσα όπου συνεδρίαζε το AfD και... φόρεσαν καπέλο την τούρτα στο κεφάλι της Γερμανίδας πολιτικού. 

"Κέικ: 89 σεντς. Σαντιγί: 99 σεντς. Πρόσωπο Φον Στορτς: Αξία ανεκτίμητη" σημείωσε η ομάδα στο twitter.

Το βίντεο της ορθότατης απάντησης των ακτιβιστών: 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια