Προσφατα
.

13.3.16

Νέο μακελειό στην Τουρκία

Η Αμερική γνώριζε - Συνολικά 159 τα θύματα της "τρομοκρατίας".
Ούτε μάντης να ήταν η Αμερική όταν την Παρασκευή η αμερικανική πρεσβεία στην Τουρκία προειδοποίησε Αμερικανούς πολίτες να μην πλησιάζουν στην περιοχή Bahcelievle της Άγκυρας διότι υπήρχε η πιθανότητα να χτυπηθούν από τρομοκράτες κυβερνητικά κτίρια και σπίτια. Η "τρομοκρατική" επίθεση έγινε τελικά στο κέντρο της Άγκυρας στο πάρκο Γκιουβέν σήμερα το απόγευμα. 

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 75 τραυματίστηκαν από βόμβα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο δίπλα σε στάση λεωφορείου. Ένα μήνα μετά την "τρομοκρατική" επίθεση ξανά με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σκότωσε 29 ανθρώπους, η πολιτική της τρομοκράτησης των πολιτών για την επίθεση που δέχεται η Τουρκία εντός των συνόρων της κάνει τον Ενρτογάν να γίνεται πιο ισχυρός απέναντι στους εχθρούς που ο ίδιος δημιουργεί.

Η τουρκική κυβέρνηση έχει κάνει την Άγκυρα το κατάλληλο έδαφος "τρομοκρατικών" χτυπημάτων αφού τους τελευταίους πέντε μήνες τρία βομβιστικά χτυπήματα στην τουρκική πρωτεύουσα κατάφεραν να σκοτώσουν τουλάχιστον 159 ανθρώπους. 

Όσον αφορά το τελευταίο "τρομοκρατικό" χτύπημα οι αρχές έχουν απαγορεύσει στα ΜΜΕ να μεταδίδουν το ο,τιδήποτε γύρω από την έκρηξη, διώχνουν τους δημοσιογράφους από το τόπο του μακελειού ενώ έχουν μπλοκάρει και τα κοινωνικά δίκτυα. 

Η πολιτική αόρατων εχθρών κατά της Τουρκίας είναι το νέο όπλο του Ερντογάν που φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερα θετικά αποτελέσματα για την σκληρή εσωτερική και εξωτερική πολιτική του απ΄ ό,τι θα είχε οποιοδήποτε άλλο όπλο.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια