Προσφατα
.

18.2.16

Το σκότωσαν για μια selfie

Τσάμπα οξυγόνο καταναλώνουν εκατομμύρια άρρωστα δίποδα για να ποστάρουν μια selfie για την ματαιοδοξία τους. Μήπως τελικά πρέπει να τους κάνει κάποιος τα ίδια; 
Ένα μεγάλο πλήθος παραθεριστών στην παραλία Santa Teresita στο Μπουένος Άιρες, άρπαξαν μέσα από την θάλασσα δύο δελφίνια μόνο και μόνο για να βγάλουν μαζί τους μια selfie. 
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο την περασμένη εβδομάδα και ο χρήστης Hernan Coria ανέβασε στην ιστοσελίδα του στο Facebook τις απαράδεκτες σχετικές φωτογραφίες, όπου απεικονίζονται τουρίστες να κρατούν ψηλά σαν τρόπαια τα δυστυχισμένα πλάσματα και να ποζάρουν χαμογελαστοί και αδιάφοροι για το πόσο υπέφεραν τα δελφίνια. 
Τα δύο δελφίνια ανήκουν στο είδος franciscana, το οποίο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και απειλείται με εξαφάνιση, καθώς μόνο 30.000 από αυτά παραμένουν στις θάλασσες, κυρίως ανοιχτά των ακτών Αργεντινής, Παραγουάης και Βραζιλίας. Τα δελφίνια franciscana είναι τα μικρότερα και σπανιότερα δελφίνια στον κόσμο. 
Το ένα από τα δύο δελφίνια αφέθηκε εγκαταλελειμμένο από τους τουρίστες στην άμμο και ξεψύχησε λίγο αργότερα αφού δεν άντεξε την ζέστη και πέθανε από ασφυξία.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια