Προσφατα
.

6.2.16

Ομοσπονδία Τεράτων

"Η Ελλάδα δεν είναι ομοσπονδία δημάρχων", είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Βίτσας την ώρα που η κυβέρνησή του εκτελεί εντολές της Ομοσπονδίας της Ε.Ε σπέρνοντας χωρίς κανένα σχεδιασμό κέντρα ταυτοποίησης και στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και προσφύγων. 
Τα σημεία τα επιλέγουν οι Βρυξέλλες, στρατιωτικοποιούν τα σημεία και κατ' επέκταση τα χωριά και τις πόλεις γιατί έτσι τους γουστάρει, ενώ ο Βίτσας έχει την απαίτηση οι πολίτες του κάθε τόπου να μετατραπούν σε υπηκόους γιατί αυτός είναι ο δημοκράτης ενώ ο Αιγαιοπελαγίτης και ο Μακεδόνας είναι ο φασίστας.
Ο αρχάριος υπουργός Βίτσας μόλις κατέβασε την δημοκρατία από τον θρόνο της λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι ομοσπονδία δημάρχων και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σφυρίζει κλέφτικα περιμένοντας τον πρόεδρο της, φιλοευρωπαϊστή Τατούλη, να πάρει θέση για την απαξίωση των Δημάρχων από τον υπουργό.
Ο Βίτσας ας εξηγήσει τι ακριβώς είναι η Ελλάδα, όπως και όλα τα δημοκρατικά κράτη, αν δεν είναι δημοκρατία των πολιτών των δήμων. Να μάς πει ακριβώς αν ξέρει τι είναι ο πρώτος και κυριότερος βαθμός της Δημοκρατίας. 
Με αυτή την υβριστική φράση προς τους Δημάρχους, τούς λέει κατάμουτρα ότι δεν είναι τίποτε άλλο από υπάλληλοι του κράτους των Βρυξελλών και οι πόλεις που διοικούν είναι χωράφια της εκάστοτε ευρωπαϊκής κυβέρνησης να κάνει ό,τι γουστάρει η Ομοσπονδία της Ε.Ε.
Τι ακριβώς είναι η Ελλάδα αν όχι τα χωριά και οι Δήμοι της; Αν βουλώνεις το στόμα στους εκπροσώπους των Δήμων, κατ' επέκταση και στους πολίτες που εκπροσωπούνται από αυτούς, είσαι ένας μοναρχολάτρης με ύφος αριστεροκουράδα που επειδή σου λέει η Μέρκελ κάνε βόθρο την τάδε περιοχή της Ελλάδας, εσύ την κάνεις. 
Ο Βίτσας και η κυβέρνησή του λένε "ναι" στην Ομοσπονδία της Γερμανίας όταν αυτή απαιτεί αλλά φτύνει τους ελληνικούς δήμους αποκαλώντας τους "Ομοσπονδία Δημάρχων" χωρίς να δέχεται συζήτηση για να βρεθεί λύση. Άλλο Γερμανική Ομοσπονδία και άλλο Ελληνική. Έχει άλλο άρωμα το σκατό της Μέρκελ και άλλου του προέδρου στο τελευταίο κατσικοχώρι. Δημοκρατία έχουμε στην Ε.Ε αλλά όχι στην Ελλάδα, αυτό μάς είπε ο Βίτσας. 
Ο πολιτικός των 4 μηνών ήρθε να μάς αναπτύξει το δημοκρατικό πολίτευμα κατά πόσο συμφέρει τα γεωπολιτικά και οικονομικά παιχνίδια της Ε.Ε και της Τουρκίας. Σηκώνει ανάστημα απέναντι σε περιοχές που είναι παρατημένες από την ηγεσία της Αθήνας εδώ και δεκαετίας αλλά στον Νταβούτογλου κάθεται σούζα. Η κυβέρνηση του Βίτσα δίνει 25 εκατ. ευρώ στην Τουρκία ως μερίδιο για να κρατήσει η Τουρκία τα ανεξέλεγκτα κύματα μεταναστών και προσφύγων (σιγά μην τα κρατήσει) αλλά στους Δήμους της Ελλάδας βγάζει γλώσσα επειδή μόνο αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά τι σηκώνει ο τόπος τους και τι όχι.
Αν ο Βίτσας και ο κάθε βιτσιόζος με την Ε.Ε υπουργός θέλει να κάνει τα χατίρια στην Ε.Ε και στην Τουρκία και αφού δημοκρατία υποστηρίζει ότι  έχουμε στα χαρτιά, τότε να μοιράσει τα κέντρα ταυτοποίησης σε όλη την Ελλάδα αρχίζοντας πρώτα από  στην Κηφισιά, το Καβούρι, τη Μύκονο, την Σαντορίνη, την Πάρο, την Αίγινα (δίπλα στην πισίνα του Φλαμπουράρη) και στο Βασιλικό Κήπο δίπλα από το Βασιλικό Κοινοβούλιο. Να είναι έγκλειστη εκεί η αδικία, η προσφυγιά, η απόγνωση, οι ασθένειες και απέξω να περνάνε τα χακί με τα αυτόματα στο χέρι καμαρωτά.
Η κυβέρνηση κάνει επικίνδυνα παιχνίδια με τους Ευρωπαίους θέλοντας σώνει και καλά με μετατρέψει τους Έλληνες πολίτες σε ρατσιστές με ζόρι. Ο αντιδημοκράτης Βίτσας αποφασίζει να κάνει κατάληψη σε ένα χώρο στοιβάζοντας ανθρώπους, για τους οποίους ο ίδιος λέει ότι δεν ξέρει τι ποιότητας είναι μέχρι να τους ταυτοποιήσει, απειλεί τους κατοίκους ότι ο τόπος τους θα γίνει ένα Νταχάου προσβάλλοντας την νοημοσύνη των κατοίκων ότι μόνο για 72 ώρες θα μένουν εκεί πρόσφυγες και μετά θα αναχωρούν. Ποιοι θα αναχωρούν και πού θα πάνε; Άντε και οι πρόσφυγες να αναχωρούν παίρνοντας άσυλο στα κράτη του βορά (σιγά μην πάρουν). Οι μετανάστες τι θα γίνουν; Διότι ο συνάδελφος του Βίτσα, Μουζάλας, ήταν αυτός που είπε ότι στείλαμε με απέλαση δύο αεροπλάνα μεταναστών στον Πακιστάν και το Πακιστάν μάς τους γύρισε πίσω πεσκέσι. Πλάκα μάς κάνουν; Μάς έκλεισαν τα σύνορα οι Σκοπιανοί με ευρωστρατό, χωρίς να είναι μέλος κράτος της Ε.Ε, και η κυβέρνηση δεν έστειλε ούτε μία επιστολή προς την σκοπιανή κυβέρνηση για το θεαθήναι. Δεν μπορεί να κάνει καλά διπλωματικά μία χώρα με 2,5 εκατ. κατοίκους και θα κάνει καλά 7 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες που μέχρι το 2017 θα περάσουν από το Αιγαίο, όπως μάς ενημέρωσε ο επίτροπος της Κομισιόν, Τουσκ.
Οι πανικόβλητες κινήσεις της κυβέρνησης, που πριν 9 μήνες απειλούσε την Ευρώπη ότι θα ανοίξει τα σύνορα και θα μπουκάρουν στις ευρωπαϊκές πόλεις εκατομμύρια μεταναστών, γύρισαν μπούμερανγκ όχι στην κυβέρνηση του Ευρωπαϊκού Απαρτχάιντ Ελλάδα, αλλά σε συγκεκριμένους Δήμους της Ελλάδας μετατρέποντάς τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης του Γ' Ράιχ. 
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Βίτσας και η παρέα του συνεχίζουν να κάνουν το επικοινωνιακό παιχνίδι ότι ακροδεξιά στοιχεία των Δήμων της χώρας είναι αυτά που δημιουργούν επεισόδια φουντώνοντας την κατάσταση ακόμη περισσότερο διότι θέλουν τελικά ακροδεξιά στοιχεία να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αρχίσουν παρατράγουδα όμοια με αυτά ναζιστικών χώρων του Βορρά να γίνονται καθημερινότητα όπου στηθούν κέντρα ταυτοποίησης και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η χαρά του Κασιδιάρη και των ομοίων του να στήνονται μπροστά σε κάμερες και να μιλούν για τον αφελληνισμό από τους βρομιάρηδες ασιατοαφρικανούς που έκαναν κατάληψη σε νησιά και πόλεις. Ο πιο σκούρος σε χρώμα και από Αλγερινό, Μιχαλολιάκος θα κάνει ομιλίες σε όλη την Ελλάδα υπερασπιζόμενος το γένος του, των ψηλών, καλλίγραμμων, ξανθών και γαλανομάτηδων.
Αν αφήνατε την "Ομοσπονδία των Δημάρχων" να πάρει αποφάσεις για το προσφυγικό και μεταναστευτικό τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο απάνθρωπα για τους θαλασσοπνιγμένους  όσο απάνθρωπα τα κατάφεραν οι κυβερνήσεις της Ελλάδας, με έναν Σαμαρά να σηκώνει φράκτη πνίγοντας ανθρώπους στο Αιγαίο  και με  έναν Τσίπρα να σηκώνει φράκτες μέσα σε πόλεις και χωριά της χώρας στρατιωτικοποιώντας τα. 
Εφόσον το πρόβλημα συνειδητά καταφέρατε να το κάνετε από παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό σε εθνικό τότε τις αποφάσεις για τον τόπο τους θα έπρεπε να την πάρουν οι Δήμαρχοι και όχι οι εκτελεστές εντολών της Ε.Ε. Όταν Τσίπρας, Γεννηματά, Μητσοτάκης, Λεβέντης και Θεοδωράκης συμφωνούν ότι το προσφυγικό είναι πλέον εθνικό πρόβλημα στρώθηκε το χαλί για τους εθνικοπαράφρονες και τους εθνικοναζιστές. Και αφού είναι φασιστική η "Ομοσπονδία των Δημάρχων" με κυβέρνηση της "αριστεράς", σύντομα θα δούμε να το λύνει το θέμα η "Ομοσπονδία των Τεράτων" με την όποια κυβέρνηση ετοιμάζει η Ε.Ε για το βιλαέτι Ελλάδα. Η συγκεκριμένη Ομοσπονδία δεν θα πάρει σβάρνα μόνο αλλόφυλους αλλά όσους τολμούν να υπερασπιστούν το οποιοδήποτε δικαίωμα, δικό τους ή μετανάστη. Οι φράκτες δεν θα μπουν μόνο στα σύνορα και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά σε κάθε σπίτι, σε κάθε δρόμο και σε κάθε στόμα πριν τολμήσει να ξεστομίσει την λέξη Ελευθερία.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

'Οταν το ιδανικό μίας κοινωνίας γίνεται το χρήμα και μάλιστα το δανεικό χρήμα .... αυτά που αναφέρεται στο εύστοχο άρθρο σας θα έλθουν ( διότι, δυστυχώς, θα αποτελέσουν άμεσο μέλλον της ελληνικής πραγματικότητας ).... αλλά και πολλά άλλα, και πολύ χειρότερα, για την Πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΘEMA: ΔEN KYΛIΣE KAN O ... XPONOΣ !

AΠO TOTE MIΛOYΣAN OI ΛOYNTEMHΣ KAI ΣEΦEPHΣ, KAI OXI MONO AYTOI, ΓIA TO "METAΠOΛEYTIKO" ΣYΣTHMA THΣ XΩPAΣ MAΣ !

EΔΩ KAI ΣHMEPA ANTIKAΘPEΠTIZONTAI OΛOI TOYΣ ! OΛOI H BPOMIΛA, H ΣAΠIΛA, H ΣKATIΛA !

KAI EΣY TΣIΠPA (KAI OΛOI H "KYBEPNHΣH" ΛAKEΔΩN) ΔEN KANEIΣ THN ΔIAΦOPA ! OΠΩΣ ΛENE KAI OI AMEPIKANOI "TA IΔIA ΣKATA ME ΔIAΦOPETIKH/AΛΛH OΣMH"


O ΛOYNTEMHΣ, Στην ·Οδό Aβύσσου, Aριθμός Mηδέν» γράφει:

«Τα Tελευταία Tούτα Xρόνια στον Tόπο Aυτό Eιπώθηκαν τα XEIPOTEPA ΨEMATA της Ιστορίας. Ειπώθηκαν Ψέματα που Nτράπηκαν KAI TA Iδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν. Έγινε πολλή KATAXPHΣH φτηνού λυρισμού, πολλή σπατάλη AXPHΣTHΣ ΦIΛOΠATPIAΣ...».

KAI O ΣEΦEPHΣ στο Ημερολόγιο του το 1945. Έγραφε:

«Η Bλακεία, η Eγωπάθεια {AYTIΣMOΣ, IΔIOTEIA}, η Mωρία, η Γενική {KAI EIΔIKH} Aναπηρία της Hγέτιδας Tάξης {ΛAKEΔEΣ} στην Ελλάδα σε φέρνει στην Aνάγκη NA ΞEPAΣEIΣ […]. Είμαι βέβαιος πως TOYTOI OI EΛEEINOI ΔEN ANTIΠPOΣΩΠEYOYN TH ZΩNTANH {AΛHΘEINH KAI ΠPAΓMATIKH} ΕΛΛAΔA».


ΣKATOMOYTPA ΨEYTΩN, ANIKANΩN KAI ΛAKEΔΩN !


ΣHM 1.: TA ENTOΣ TΩN {....} EINAI ΔIKA MAΣ !

ΣHM 2.: ΓIATI TOYΣ ANEXΩMAΣTE TOYΣ ΛAKEΔEΣ TΩN AΠOIKIOKPATΩN ;; AYTEΣ OI ΔOMEΣ MAΣ KANAN KAI TΩN EMΦYΛIO KAI THN USA-XOYNTA KAI THN "KYΠPO" ! NAI AYTOI KAI OI ΔOMEΣ TOYΣ !!! AYTEΣ OI KOΠPIEΣ ! AYTA TA ΣKATA !!! NAI AYTOI ME THΣ ΣKATOΔOMEΣ TOYΣ !!!

ΣHM 3.: ΔEN YΠAPXEI KANENA OIKONOMIKO KAI "NOYMEPIKO" XPEOΣ (... "IΣΩΣ" MONO ... "NOYMEPIKO") THΣ XΩPAΣ MAΣ !!!