Προσφατα
.

17.12.15

Το Άβατον του Μπουρδελιστάν

Με την πολιτική κατεύθυνση που πήρε το θέμα του "ξυλοδαρμού" του πολυκομματικού βουλευτή, Οικονόμου, δύο είναι τα σενάρια που έγιναν εκείνο το βράδυ στα Εξάρχεια: Ή ο πολυκομματικός Οικονόμου είναι ο Terminator που τον βαράνε δέκα και χαλάει μόνο η φράντζα στο μαλλί του ή αυτοί που τον "έδειραν" συμμετείχαν στο σχέδιο στρατικοποίησης περιοχών, σημείων ή γειτονιών της Ελλάδας που είναι ικανές να ασκούν αντίσταση από εδώ και στο εξής σε ό,τι γίνεται κατοχικός νόμος του κράτους. 
Τα σώματα ασφαλείας της χώρας την τελευταία εβδομάδα βγάζουν ανακοινωθέντα αποκτώντας φωνή για πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά και κοινωνικά θέματα που γίνονται στην Ελλάδα. Μετά την πολιτική διακήρυξη των σωμάτων ασφαλείας με αφορμή τον καστανά για το ποιος θα δείχνει επιείκεια και ποιος όχι σε αυτή την χώρα, τώρα οι ειδικοί φρουροί χτυπούν -καθόλου τυχαία χρονικά- με ύποπτο χιούμορ για την φύλαξη των συνόρων του Εξαρχιστάν από την Ευρωσυνοριοφυλακή, προτείνοντας δε, να κάνει το ντεμπούτο της στην Ελλάδα ακριβώς στην καρδιά της πρωτεύουσας. 
Αμέσως μετά βγήκε ο στρατιωτικός υπουργός Προστασίας, Τόσκας να μιλήσει για άβατο στο κέντρο της Αθήνας συμφωνώντας με την Αστυνομία. Μετά ακριβώς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα καταδίκασαν την βία εναντίον του πολυκομματικού βουλευτή εκτός από την Χρυσή Αυγή. Το ΚΚΕ καταδίκασε μεν αλλά κράτησε και μια πισινή για το ό,τι τέτοιου είδους βίαια φαινόμενα οδηγούν στην σκληρή περιφρούρηση από το Κράτος εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων. 
Έμειναν, λοιπόν, από τη μια μεριά οι "αντιεξουσιαστές" των Εξαρχείων που δρουν ως παρακρατικοί (όπως δήλωσαν φιλοευρωπαϊστές βουλευτές) και οι νόμιμοι ψηφισμένοι παρακρατικοί της Χ.Α. Αυτοί οι δύο μπήκαν στο ίδιο σακούλι της δημοκρατίας. Ακροαριστερά και φανερός ναζισμός είναι το ίδιο και τω αυτώ για το καθεστώς που κυβερνά την Ελλάδα.
Την τελική γραμμή για το ποια είναι η Δημοκρατία που θα πρέπει να τηρούμε όλοι οι φιλήσυχοι πολίτες την έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος: "Άβατα στην δημοκρατία δεν υπάρχουν και η κυβέρνηση φυσικά θα παρέμβει". 
Το ερώτημα μπαίνει σε αυτό ακριβώς το σημείο: Πώς θα παρέμβει η κυβέρνηση; Δεν έχει ήδη ομάδες  ΔΙΑΣ και ΜΑΤ να παίζουν πετροπόλεμο στο "κράτος του Εξαρχιστάν"; Μήπως έφταιξε που καταργήθηκε η Κρατική Ασφάλεια που φύλαγαν  πολιτικά γραφεία  των εκπροσώπων του Κυνοβουλίου και άλλους πιθανούς στόχους; Τι ετοιμάζουν οι βουλευτές του Άβατου του Μπουρδελιστάν για την οργή των πολιτών η οποία από τον Μάρτιο θα αρχίζει να γίνεται κοινωνικό φαινόμενο και αναμένεται θύελλα σκαμπιλιών σε μαγουλάκια φιλομνημονιακών που μέσα στο Κράτος του Μπουρδελιστάν φώναζαν τα "ΝΑΙ" σαν χήρες στο κρεββάτι τα τελευταία πέντε χρόνια;
Τι ακριβώς δικαιοδοσίες θα δώσει η κυβέρνηση στα σώματα ασφαλείας ώστε να χαρακτηρίζεται ως άβατο οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας είτε γειτονιά, είτε κτίριο, είτε σπίτι που μπορεί να γίνει άμεσα πυρήνας, όχι φωτιάς αλλά ολοκαυτώματος του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος που πνέει τα ναζιστικά ευρωπαϊκά λοίσθια με ταχύτητες φωτός; 
Αν παραδείγματος χάριν, πολίτες αντιδράσουν στον πλειστηριασμό του σπιτιού του γείτονα και βαλθούν να μπουν μπροστά στο ξεσπίτωμα του από τα σώματα ασφαλείας τι ακριβώς θα κάνουν οι προστάτες του Κράτους στο "άβατο του Γειτονιστάν"; Αν συμβεί το ίδιο για την σωρηδόν διακοπή νερού και ηλεκτρικής ενέργειας που θα γίνεται μετά τις ιδιωτικοποιήσεις τους τι ακριβώς θα πάθουν οι πολίτες που θα πλακώσουν στο ξύλο τους υπαλλήλους που θα "εκτελούν εντολές" και θα περιφρουρήσουν το "Συνοικιστάν" τους; Θα χαρακτηρίζεται "άβατον του "Χωριατιστάν" αν γίνει κατάληψη βουνού ή ραχούλας (όπως στις Σκουριές)  όταν οι εταιρείες των ανεμογεννητριών θα αλώνουν τα χωριά με τους νόμους που περνά το  Μπουρδελιστάν; Ή μήπως θα γίνει το άβατον του "Ποταμιστάν" αν επαρχιώτες πάρουν χαμπάρι ότι φράγματα, ποτάμια, πηγές πωλούνται εις το όνομα των επενδυτών του Σταθάκη, του Στουρνάρα και των ομοίων τους;
Τι θέλουν ακριβώς οι του Μπουρδελιστάν άρχοντες; Να παραδώσει τα όπλα το Ελλαδιστάν για να μπορούν αυτοί άνετα να περιφέρονται ως αυλικοί του Βρυξελλιωτάν και να τους προσκυνάμε; 
Τίποτε δεν γίνεται, δεν γράφεται, δεν προτείνεται από τους κατοίκους του Μπουρδελιστάν χωρίς να έχει σκοπό φύλαξης τόσο της Δημοναζιστοκρατίας τους αλλά και να ετοιμάσουν τα στρατεύματά τους για αυτά που θα γίνουν στο Ελλαδιστάν μετά και την ψήφιση των προαπαιτούμενων του Ιανουαρίου. Ναι είναι ικανοί να ζητήσουν την βοήθεια από τον Ευρωστρατό και την Europol να κάνουν ντου διότι θα βαλθεί η σταθερότητα της Ε.Ε από κάτι "κατσαπλιάδες συμμορίτες" που δεν θέλουν να σκύβουν το κεφάλι στον Σουλτάνο Σόιμπελ και τον Γιούνκερ πασά;
Το ευρωπαϊκό πιόνι του ψηφισμένου ναζιστικού κόμματος, Χρυσή Αυγή, που επίσημα θεωρεί την βία ως πολιτική πράξη αρχίζει τώρα να δείχνει τον λόγο για τον οποίο  οι φιλοευρωπαϊστές "δημοκράτες" το έβαλαν στην Βουλή. Μετά δε, από τον "ξυλοδαρμό" του Terminator Οικονόμου από παρακρατικούς που σηκώνουν λάβαρα της δήθεν ακροαριστέρας και της αναρχίας τα πράγματα για τους πολίτες που θα διαπράξουν δίκαια βία εναντίον των κατοχικών κομμάτων της χώρας είναι πιο μαύρα και από τους φόρους θα πρέπει να πληρώσουν. 
Το φακέλωμα ως ναζιστής, παρακρατικός, αντιδημοκράτης, σταλινιστής είναι σίγουρο και δυστυχώς για την Ελλάδα ο πραγματικά αριστερός χώρος της έχει κατεβάσει τον διακόπτη της Αντίστασης κάνοντας συνειδητά κολιγιά με το μπουρδελομάγαζο του Ναζιστάν της Ε.Ε. 
Η αδικία δεν βάλει μόνο συνδικαλιστές και συντεχνίες. Η οργή από την καταπίεση δεν στοιχίζεται μόνο σε προγραμματισμένες πορείες. Είναι και μια άλλη Ελλάδα εδώ, που το Μπουρδελιστάν σας τής έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Την πέταξε έξω και εδώ έξω η υπομονή έπεσε κάτω του μηδενός.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Από το " άβατον " του σαπιογαγραινοπροδοτικού μυαλού των εκλεγμένων, ποιός γλιτωμός και σωσμός υπάρχει ;;;;;;; .

Ανώνυμος είπε...

Ο A.Tσίπρας και ο Κ.Καραμανλής σε "Yπόγειες (Pollution-polluere) Συνευρέσεις" !!!

ΠOΣO ΣAΠIO EINAI TEΛIKA TO ΠOΛITIKO ΣYΣTHMA ; AYTH EINAI MIA ΛAθOΣ EPΩTHΣH !
OTAN ΦTANEIΣ NA PΩTAΣ, NA KANEIΣ AYTHN THN EPΩTHΣH, TOTE EINAI HΔH ... APΓA !
TO OTI H XΩPA EΦTAΣE ... EΔΩ, ΔEIXNEI ENA MONO ΠPAΓMA: OΛO TO ΠOΛITIKO KAI ΠOΛITEIAKO ΣYΣTHMA EINAI ENAΣ ANθEΛΛHNIKOΣ BOθPOΣ ME EΠITHPHTEΣ TOY ΛAKEΔEΣ TΩN ! EITE ΣTPATIΩTIKH XOYNTA EINAI EITE TO ΣHMEPA !

H ΣHMEPINH ΚΟΛΑΣΗ KYBEPNHΣH ΔEN EINAI APIΣTEPA AΛΛA ΠOΛITIKA ... merde !!!