Προσφατα
.

11.12.15

Σε ρυθμό ελαφρολαϊκό

Μια νέα συνομοταξία εμφανίστηκε απ αυτές που γεννιούνται κάθε φορά που ένα στρώμα της κοινωνίας χάνει τα ελέω του κόμματός κεκτημένα του .. Παλιά επί Πασόκ , είχαμε τις κυρίες με τις κατσαρόλες να κατεβαίνουν για πρώτη τους φορά σε πορείες που αν τις συνέχιζαν μέχρι σύνταξη αντίστασης θα τους έβγαζε η Ν. Δημοκρατία.. 
Μετά ήρθαν οι άλλοι ..οι πρώτη φορά ηττημένοι του Πασόκ .. Πιο μαχητικοί αφού είχαν διαπαιδαγωγηθεί απ΄το δίδυμο Αυριανής – Γιαννόπουλου , καθώς πρέπει κύριοι που δεν δίσταζαν στις πορείες να δείχνουν με την χαρακτηριστική κίνηση τι υπάρχει ανάμεσα στα σκέλια τους όταν περνούσαν π.χ. απ την Β. Σοφίας στο σημείο που υπήρχαν τα γραφεία της Ν. Δ . 

Πέρασαν τα χρόνια όμορφα, ήρεμα , ονειρεμένα μιας και όπως είπε προχθές η Γεννηματά πρώτη φορά στα χρονικά νιώθει ο πολίτης απροστάτευτος , αλλά τα σπλάχνα του λαού έβραζαν , του λαού του κυρίαρχου και συγχρόνως αντρειωμένου λαού αφού στα χρόνια του Πασόκ ανδρώθηκε γιατί τι ήταν πρίν ?? ένα νιάνιαρο ήταν που δεν γνώριζε που πάν τα τέσσερα .. 
Ο αντρειωμένος όμως έχει και τις ανάγκες του πόσο μάλλον αν είναι και βαρβάτος.. 

Σε μια τέτοια φάση και δεδομένου ότι τα πόστα όλα είχαν καταληφθεί από πρασινοφρουρούς, ήρθε ο έρωτας και άρχισε η σύλληψη της « Νέας αριστεράς».. 
Αιδοία πολλά ..ο επιβήτορας ένας …και πάντα ο ίδιος .. 
Θα μου πεις τώρα …μα αιδοίο ο λαός?? Ο κυρίαρχος?? 
Εντάξει ..βρες εσύ μια λέξη που σ αρέσει και αντικατέστησέ την ..Γκαστρώθηκε λοιπόν ο λαός και γεννήθηκε με ανώδυνο τοκετό μια αριστερά, που επειδή η σύλληψη της έγινε παρά φύση και με την βοήθεια της «επιστήμης μέσα σε εργαστήρια» θα μπορούσες να την παρομοιάσεις και με την Ντόλυ το πρόβατο.. 

Ετσι μας προέκυψε μια νέα συνομοταξία.. τραγικά αστεία αλλά που μας βοήθησε να δούμε ποιος είναι ο πανεπιστημιακός της διπλανής πόρτας, ποιος ο καλλιτέχνης , και ποιος ο σοφός εργάτης του πνεύματος και της τέχνης. 
Και επειδή δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μ αυτούς ας περάσουμε στο σήμερα που οι πάλαι ποτέ σκουροπράσινοι βαθιοί Πασόκοι πολιτικολογούν βρίζοντας αγρίως τους άλλους Πασόκους , κλείνοντας το μάτι δειλά –δειλά προς την κομουνιστική ιδεολογία , και αγνοώντας ( ???) πως τα πολιτικογραφήματά τους Χρυσαυγίζουν έντονα γιατί ως κομματόσκυλα τον καιρό εκείνο δεν τους ενδιέφερε τίποτα άλλο απ το βόλεμα το δικό τους, της κεράς και του παιδιού και ως φρουροί της Αλλαγής που καιρός να κοιτάξουν και παραπέρα απ το Πάολο Κοέλιο και του Κούντερα . 

Τούτοι εδώ λοιπόν βγάζουν πατριωτικές κορώνες , βρίζουν γιατί δεν ψηφίζεις το κόμμα τους , ( κύριος οίδε ποιο είναι ) βρίζουν γιατί ψηφίζεις άλλα κόμματα , και το σπουδαιότερο βρίζουν γιατί απέχεις απ τις εκλογές , πράγμα που δείχνει 1ον πως σε κάποιο κόμμα ανήκουν και 2ον με επαληθεύει πως μπροστά στην συνειδητή αποχή όλοι τους ενώνονται και γίνονται μια γροθιά… 

Τσαλαβουτάνε στα σκατά του διαδικτύου και μπορεί να τους δεις να αναδημοσιεύουν από άρθρα του «Στόχου» αυτής της χρυσαυγήτικης εφημερίδας , μέχρι αναλύσεις περί Ελ , Νεφελίμ και Ελλοχίμ.. 
Εμφανές το μίσος τους για Τούρκους και Εβραίους χωρίς να ξεχωρίζουν ηγεσίες και πολιτικές απ τους λαούς των.. και ακόμα πιο εμφανής η συμπάθεια στον Πούτιν ως μεσσία .. Στόχος τους το θηλυκό φύλλο που ακολουθεί πιο εύκολα , και κανάς όψιμος πατριώτης.. 

Αν όλη τούτη η φυλή δεν είναι χαμένοι στο διάστημα ..θα μπορούσαν να είναι οι νέου τύπου κουκουλοφόροι και τα αγαπημένα παιδιά όλων των εποχών ..αυτά που κάποτε τα γνωρίζαμε απ την καμπαρντίνα και τα μαύρα γυαλιά να ψιλοκουβεντιάζουν με τον περιπτερά εκείνης της σκοτεινής εποχής… 

Αν και παρατηρώντας προσεκτικά ποιον δεν ακουμπούν και σιωπούν ευλαβικά μπροστά του μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι μέρος του λόγου είναι.. 

Γιατί οι δυσαρεστημένοι Πασόκοι δεν πήγαν όλοι στον Σύριζα…. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια