Προσφατα
.

6.11.15

Ή μαζί ή Ναζί

Πρόσφυγες και Έλληνες θα μοιραστούν την απόγνωση για την "ευημερία" της Ε.Ε - Τελείωσαν τα ελληνικά σύνορα διά στόματος του κ. Τσίπρα.
Πολύ άσχημη τροπή πήρε η συζήτηση για το μέλλον της Ελλάδας με αφορμή το θέμα των προσφύγων, τους οποίους χρησιμοποιεί και η ελληνική κυβέρνηση κάνοντας κινήσεις σύμφωνες μόνο με τις εντολές της Ε.Ε. Κατά την θεατρική παράσταση που έδωσε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Σουλτς στην Λέσβο χρησιμοποιώντας την τραγωδία ανθρώπων οι δύο κύριοι σχεδίαζαν τα γεωπολιτικά παιχνίδια της Ε.Ε και το πώς θα στηθούν τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης  που τα ονομάζουν ως hot spots.
Ο κ. Σουλτς δεν ήρθε στην Ελλάδα για να χαϊδέψει τα κεφαλάκια των προσφυγόπουλων αλλά για να δει το πρότζεκτ της Ε.Ε για την ταυτοποίηση μέσω ηλεκτρονικού φακελώματος των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη και βέβαια για το πού θα στοιβαχτούν οι πρώτοι 50,000 "ταυτοποιημένοι" πρόσφυγες στην Ελλάδα ως δεξαμενές εργατικών χεριών για την Ε.Ε.

 Το όραμα του Τσίπρα, εφιάλτης των ανθρώπων
Ο κ. Τσίπρας πλέον δεν κρύβει το όραμά του που είναι και όραμα των οπαδών του χώρου του Σύριζα από την εποχή του εκλογικού ποσοστού του 3%: "Το όραμα το δικό μας είναι μια Ευρώπη χωρίς φράχτες, χωρίς σύνορα" είπε ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στην τουριστική ατραξιόν με θύματα πρόσφυγες. Προηγήθηκε όμως κάποιων ωρών ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος έλεγε το ίδιο πράγμα από τις Βρυξέλλες: "Τα εσωτερικά σύνορα πρέπει να μείνουν ανοιχτά". Τελικά η αριστερά της Ευρώπης και η δεξιά της συγκλίνουν όσο ποτέ άλλοτε για μία Ευρώπη χωρίς σύνορα και βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να αποδείξουν ότι Ευρώπη χωρίς σύνορα είναι το σωστό αφού τα σύνορα σκοτώνουν ανθρώπους.
Βέβαια, δεν ήταν μόνο ο δεξιός Γιούνκερ που συνομιλεί διά στόματος του αριστερού Τσίπρα για τα εσωτερικά σύνορα της Ε.Ε. Πρώτη απ' όλους δημοσίως το έκανε λίγες ημέρες νωρίτερα η κ. Μέρκελ από το βήμα της γερμανικής Βουλής. Ξεκάθαρα είπε ότι αν η Αυστρία και η Γερμανία κλείσουν τα σύνορά τους σε πρόσφυγες θα χυθεί αίμα στα Βαλκάνια."Ήδη υπάρχουν στα δυτικά Βαλκάνια εν μέρει τέτοιες εντάσεις. Δεν θέλω να υπάρξουν εκεί ξανά στρατιωτικές συμπλοκές", τόνισε με απειλητικό ύφος η καγκελάριος.

 Απειλεί ο Γιούνκερ με Ναζί 
Ο κ. Γιούνκερ ως παλιός πολιτικός και πολύ καλός γνώστης της εκμετάλλευσης καταστάσεων είπε και κάτι άλλο στην ομιλία του με αφορμή το προσφυγικό. Τόνισε ότι τα μη ανοιχτά σύνορα στην Ε.Ε ξυπνούν ναζιστικά μορφώματα. Διαβάστε πόσο πετυχημένα ανέπτυξε ότι κλειστά σύνορα σημαίνει Ναζισμός:
"Με το θέμα το θέμα των προσφύγων επανέρχονται στην επιφάνεια παλιές αντιπαλότητες. Αυτό το είδαμε στην περίπτωση της Ελλάδας. Το νιώθουμε και τώρα με την ελλιπή διάθεση για αλληλεγγύη κάποιων κρατών-μελών της ΕΕ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την εικόνα της γερμανίδας καγκελαρίου με στολή Ναζί στους δρόμους της Αθήνας. Μετά από 60 χρόνια ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιες εικόνες ή ότι κάποιοι από αυτούς οι οποίοι έγιναν μέλη της ΕΕ μετά την αλλαγή στην Ευρώπη θα απομακρύνονταν από την ουσιαστική αλληλεγγύη. Δεν γίνεται έτσι. Προτιμώ μια γερμανίδα καγκελάριο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα και δείχνει ότι έχει και καρδιά".
Με λίγα λόγια ο κ. Γιούνκερ τρομοκρατεί τους λαούς που δεν θέλουν Ευρώπη χωρίς εθνικά σύνορα και χωρίς εθνική κυριαρχία με το φόβο ότι  μπορεί να υπάρξει ξανά ένας Ναζί Γερμανός καγκελάριος που να περπατά στην Αθήνα με στολή ναζί (καθόλου τυχαία η αναφορά του στην Ελλάδα).

Η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα στα σύνορά της
Ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει το ταξίδι του στην Τουρκία όπου θα μεταφέρει την απαίτηση της Ε.Ε αλλά και την δική του να γίνεται στην Τουρκία ο εγκλεισμός των προσφύγων και η ταυτοποίησή τους χωρίς να λαμβάνει υπόψιν ο αριστερός πολιτικός ότι από την στιγμή που οι πρόσφυγες δεν θέλουν να μείνουν στην Τουρκία η οποία έχει αναπτυξιακή πορεία ως χώρα και θέσεις εργασία, αυτό σημαίνει ότι η πολιτική Ερντογάν για τους αλλόφυλους τούς τρομοκρατεί και σπεύδουν να περάσουν σε πιο φιλικό γι' αυτούς έδαφος.
Ο πρωθυπουργός το μοναδικό που θα μπορέσει να πετύχει είναι να συμφωνήσει τελικά για την κοινή φύλαξη του Αιγαίου από Έλληνες και Τούρκους διότι όπως μάς πληροφόρησε ο κ. Γιούνκερ οι Τούρκοι έχουν συμφωνήσει σε μια τέτοια εξέλιξη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το θέμα είναι ότι πρέπει να τσακωνόμαστε τώρα για 10 χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους, ποιος είναι πού και για ποιο πράγμα αρμόδιος ή να σώσουμε ανθρώπινες ζωές; Τα εσωτερικά σύνορα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Και αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι τα εσωτερικά σύνορα θα παραμείνουν ανοιχτά πρέπει να φυλάξουμε καλύτερα τα εξωτερικά σύνορα".  Με αυτή την φράση η Ε.Ε αποκαλεί την Ελλάδα ως ένα κράτος "μπάτε σκύλοι αλέστε" ενώ εξάρει την Τουρκία ότι με την δική της λιμενική και στρατιωτική δύναμη στο Αιγαίο τα σύνορα της Ε.Ε είναι καλύτερα διασφαλισμένα.
Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας αν και πρωθυπουργός χώρας μάς έκανε γνωστό ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ρίξει τον φράχτη στον Έβρο διότι αυτό αποτελεί μονομερή κίνηση. Δηλαδή ακόμα και για να ορίσει το πώς θα φυλάξει τα σύνορά της η χώρα θα πρέπει να πάρει άδεια από το αφεντικό Ε.Ε κάτι που δεν γίνεται σε άλλα κράτη-μέλη όπως η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Σλοβενία και τελευταία η Αυστρία. 
Μάλιστα για να δικαιολογήσει την στάση της κυβέρνησης και την ανοχή στον φράκτη του Έβρου ο κ. Τσίπρας είπε ότι υπάρχουν ναρκοπέδια. Μόνο που δεν ερωτήθηκε πώς μέχρι το 2012 που κατασκευάστηκε ο φράκτης για να "προστατεύει από τις νάρκες" κατάφερναν να περνάνε ορδές μεταναστών και προσφύγων με την εποπτεία λαθρεμπόρων ενώ τώρα ο δρόμος από το Αιγαίο -αν και με χιλιάδες θύματα- είναι ανοικτός με την εποπτεία της Ε.Ε.

Δημιούργησαν πρόσφυγες για το μέλλον της Ευρώπης
Ο φράκτης μένει σηκωμένος στον Έβρο διότι ο μόνος τρόπος να κάνουν κουμάντο στα εθνικά θέματα η Ευρωπαίοι είναι όσο εισέρχονται πρόσφυγες  από το Αιγαίο έτσι ώστε να μπορούν λόγω του ανθρώπινου δράματος να χτίζονται στρατόπεδα συγκέντρωσης και ταυτοποιημένα εργατικά κέντρα για την Ευρώπη που δεν μπορεί να καλύψει πλέον τις συντάξεις και την παραγωγή της λόγω του τεράστιου ποσοστού γηρατειών που αυξάνεται ιλιγγιωδώς. 
Ο οικονομικός επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί, που πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα για το προσφυγικό θέμα εκτίμησε  πως "η ροή προσφύγων προς την Ευρώπη είναι μία συνέπεια για την οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα είναι μικρή, αλλά θετική για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολό της».
Η Κομισιόν αναμένει ότι μέχρι το 2017 θα εισέλθουν στην Ευρώπη 3 εκατομμύρια πρόσφυγες ενώ η τελευταία έκθεση της Κομισιόν αναφέρει ξεδιάντροπα ότι τα αποτελέσματα από την άφιξη του τεράστιου αριθμού προσφύγων στην Ευρώπη θα είναι πιο σημαντικά για τις χώρες υποδοχής. Η πρώτη χώρα υποδοχής είναι η Ελλάδα η οποία κατακρημνίζεται εσκεμμένα από την Ε.Ε με χρέη και με απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας ενώ την ίδια στιγμή  ρίχνει στους Έλληνες ως σανίδα σωτηρίας στο πέλαγο της ελληνικής απόγνωσης τους απελπισμένους πρόσφυγες. 
Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα θα είναι ο πρώτος χώρος στοίβαξης ανέργων και προσφύγων, ένα φουτουριστικό τοπίο απόγνωσης που θα παρέχει πάντα διαθέσιμα φθηνά εργατικά χέρια για επενδύσεις και για την ανάπτυξη μεγάλων κεφαλαίων που έχουν ως προκάλυμμα την ίδια την Ε.Ε.  
« PREV
NEXT »

3 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέψτε μου να πω ότι οι πρόσφυγες δεν είναι για φτηνά εργατικά χέρια. Το θέμα δεν είναι οικονομικό. Μπορούν να κόψουν όσο χρήμα γουστάρουν. Έχουνε τα γένια έχουνε και τα χτένια.Θα παραθέσω κάποια λόγια του Albert Pike που πιστέυω ότι "προφητεύει" το μέλλον μας:

Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να δημιουργηθεί για να επιτραπεί στους πεφωτισμένους(Illuminati) να ξεφορτωθούν τους τσάρους στη Ρωσία και να κάνουν την χώρα αυτή άντρο του αθεϊστικού κομμουνισμού. Οι διαφοροποιήσεις που προκλήθκαν απο πράκτορες των πεφωτισμένων μεταξύ της Γερμανικής και Βρετανικής αυτοκρατορίας θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση αυτού του πολέμου. Στο τέλος του πολέμου , ο κομμουνισμός θα χτιστεί και θα χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει άλλες κυβερνήσεις και για να αποδυναμώσει τις θρησκείες.

Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος θα υποδαυλιστεί απο τις διαφορές των φασιστών και των πολιτικών σιωνιστών. Αυτός ο πόλεμος πρέπει να δημιουργηθεί ούτως ώστε ο ναζισμός να καταστραφεί και ο πολιτκός σιωνισμός να είναι αρκετός για να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο κράτος του Ισραήλ στην περιοχή της Παλαιστίνης. Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου o διεθνής κομμουνισμός πρέπει να δυναμώσει αρκετά ώστε να αποτελεί ένα ικανό αντίβαρο για την Χριστιανοσύνη. Η οποία Χριστιανοσύνη θα πρέπει να χαλιναγωγηθεί και να είναι υπό έλεγχο, μέχρι τη στιγμή που θα την χρειστούμε για τον τελικό κοινωνικό κατακλυσμό.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί, εκμεταλλευόμενος τις διαφορές μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών, και ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιον τρόπο ώστε το Ισλάμ και ο πολιτικός σιωνισμός να αλληλοκαταστραφούν. (Αν λάβουμε υπόψη τις παρούσες αναταράξεις στον ισλαμικό κόσμο αυτή η πρόβλεψη είναι αληθοφανής.) Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη ακόμα πιο διασπασμένα θα αναγκαστούν να πολεμήσουν ώς την πλήρη φυσική, ηθική, πνευματική και οικονομική τους εξόντωση... Πρέπει να εξαπολύσουμε τους μηδενιστές και τους άθεους και να προκαλέσουμε έναν ανυπέρβλητο κοινωνικό κατακλυσμό, που μέσα απο τον τρόμο του θα δείξει στα έθνη το αποτέλεσμα του απόλυτου αθεϊσμού, την βαρβαρότητα και τον πιο ματωμένο αναβρασμό (κοινωνικές συγκρούσεις). Τότε παντού, οι πολίτες, υποχρεωμένοι να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους ενάντια στην μειονότητα των παγκοσμίως επαναστατημένων, θα εξολοθρεύσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος απογοητευμένο απο τον Χριστιανισμό ,δεν θα έχει καμιά πυξίδα και θα αναζητά ένα ιδανικό, και δεν θα ξέρει που να αφιερώσει την πίστη του. Τότε θα λάβει το αληθινό φώς μέσω της δημόσιας εμφάνισης του αγνού δόγματος του Εωσφόρου, το οποίο θα σταματα να είναι κρυμμένο και θα παρουσιαστεί δημοσίως. Αυτή η εμφάνιση θα είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης αντιδραστικής κίνησης η οποία θα έρθει μετά την πλήρη κατάκτηση, την καταστροφή και εξολόθρευση του Χριστιανισμού και του αθεϊσμού.

Ανώνυμος είπε...

Και για να μην παρεξηγηθώ, η σχέση μου με τον Χριστιανισμό και την θρησκεία είναι παιδαριώδης. Τι να κάνουμε όμως που η θρησκεία έχει τον 1ο λόγο και όχι η πολιτική.

Και μία φωτογραφία τραβηγμένη στην Αστάνα του Καζακστάν για μελέτη:

https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCJjg6rzo-8gCFYeGGgodQSkIeA&url=http%3A%2F%2Forthodoxianthanatos.blogspot.com%2F2014_05_01_archive.html&psig=AFQjCNF9BQ_UtXYRyhWEr43KIDuuaGb43A&ust=1446899935885986

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς κ Τσολακίδη.
Απλά προσθέστε στη λίστα σας και τις τελευταίες
δηλώσεις Σόιμπλε: "Εάν η Ευρώπη δεν καταφέρει
να λύσει το πρόβλημα και να αποκτήσει
έναν σχετικό έλεγχο των εξωτερικών της
συνόρων, η Ευρώπη της ελεύθερης μετακίνησης
και των ανοικτών συνόρων θα καταστραφεί"
ΒΒ