Προσφατα
.

22.7.15

Το γουρουνί μελάνι



Του Γιάννη Λαζάρου
Πήραν φωτιά οι Συριζαίικες δημοσιοκαφρικές πένες και γλώσσες. Ξέρατε εσείς ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί θεωρούν ότι υπάρχει κίνδυνος 4ου Ράιχ της Γερμανίας μετά από αυτό που κατάφερε ο Τσίπρας να κάνει στην Ελλάδα; Ξέρατε εσείς ότι ο Τσίπρας την "έφερε" στους Γερμανούς υπογράφοντας υποτέλεια μόνο και μόνο για να δουν οι υπόλοιποι λαοί τι στήνει η κακιά Γερμανία; 
Ξέρατε εσείς ότι πραξικόπημα δεν διέπραξε ο Τσίπρας μεταλλάσσοντας το 61% του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ για 3ο Μνημόνιο, αλλά το έπραξαν οι Θεσμοί στραγγαλίζοντας την ελληνική δημοκρατία με απειλή Grexit; 
Ένα μεγάλο παλαμάκι στους δημοσιοκάφρους της αριστεράς που όχι μόνο δεν ντρέπονται που ακόμη γράφουν, αλλά αλλάζουν την ιστορία για το παντεσπανάκι τους, που όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι χοντρό και δεν δίνεται με 60ευρα σε ΑΤΜ με θερμοκρασίες υπό σκιάν στους 80ο Κελσίου. 
Παλιά οι "έντιμοι" αρχισυντάκτες κλασσικών εφημερίδων της δεκαετίας του '80 έδιναν εντολή στους συντάκτες να αλλάξουν τα μελάνια και να βάλουν στις γραφομηχανές τα κίτρινα. Τώρα οι "έντιμοι" αρχισυντάκτες δίνουν διαταγή τα μελάνια να είναι ροζ. Τόσο ροζ που να θυμίζει το γουρουνί του Γκαίμπελς. 
Μόνο τα γουρουνί μελάνια μπορούν να μετατρέπουν την υπερψήφιση  μετά χαχάνων και παλαμακισμών των 251 Έλληνων βουλευτών για πλήρη παράδοση της χώρας στους θεσμούς ως πραξικόπημα. Ή έχουν εγκεφαλικό βλάψιμο οι βουλευτές που ψήφισαν την παράδοση της χώρας και χαίρονται ή απλά είναι ευρωτσολιάδες. 
Το πιστόλι στον κρόταφο δεν το είδαμε πουθενά, αλλά είναι ορατό μόνο στους αριστερούς δημοσιοκάφρους που με τιμή  μπορούν να υπογράφουν ως προπαγανδιστές της κατοχικής κυβέρνησης. Πού είσαι Γκαίμπελς για να δεις τα παιδιά της "ανατροπής".
Τσιμουδιά για το ξέπλυμα των προηγούμενων κυβερνήσεων από την κυβέρνηση ΣυριζοΑνέλ. Όλοι άνετοι, αδελφομένοι σχεδιάζουν την νέα εποχή της Ελλάδας ως επαρχία με τις εκλογές που θα έρθουν όταν μπει η τελευταία υπογραφή στην ολοκληρωτική παράδοση. Διότι αν και οι δημοσιογράφοι επιμένουν να το ονομάζουν Μνημόνιο 3 δεν είναι Μνημόνιο. Θα ήταν Μνημόνιο αν υπήρχε ίχνος ανεξάρτητης πολιτικής ηγεσίας. Αλλά τούτοι εδώ το πρώτο που πέρασαν ήταν να ψηφίσουν ΝΑΙ σε μια δανειακή σύμβαση από τον ESM και σε μια άνευ όρων Συμφωνία με τους θεσμούς χωρίς να ξέρουν τι διάολο θα έχει αυτή η Συμφωνία μέσα. Υπέγραψαν λευκή επιταγή. Απλά μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα νομοθετούν τους μνημονιακούς όρους που δεν πρόλαβε να νομοθετήσει ο Σαμαράς. 
Ο νέος μακελάρης Τσίπρας ολοκληρώνει τις ατέλειωτες εργασίες του προηγούμενου, όπως και ο Σαμαράς ολοκλήρωνε το μακελειό του Παπανδρέου. Ο Τσίπρας όμως το πήγε παραπέρα το θέμα: Υπογράφει Συμφωνία δηλαδή πολιτική και δικονομική διαχείριση των ξένων σε εθνικά θέματα.
Όμως η αδέσμευτη δημοσιογραφία της χώρας δεν βρίσκει τίποτε το μεμπτό στην προδοσία της κυβέρνησης εναντίον του ελληνικού λαού παρά μόνο ότι ο λεβέντης μας, ο άσπιλος, ο αμόλυντος Αλέξης είχε να επιλέξει μεταξύ καταστροφής και ολοκληρωτικής καταστροφής. Επέλεξε το δεύτερο διότι με το πρώτο θα είχε πρόβλημα η μέχρι τον Ιανουάριο εχθρός Γερμανία η οποία μέσω των εφημερίδων της την τελευταία εβδομάδα  χαρακτηρίζουν τον Τσίπρα ως βασιλιά! 
Ναι, Βασιλιάς Αλέξιος ο Τσιπρορούφας. Άλλη γερμανική εφημερίδα τον λέει "Ο μέγας μεταρρυθμιστής της Ελλάδας". Μέσα σε ένα μήνα ήρθαν οι αριστεροί Έλληνες(;) δημοσιογράφοι να συμφωνούν μέχρι γουρουνί τελείας με τους φιλοΣοιμπλεϊκούς Γερμανούς συναδέλφους τους. Βρε, λες και γράφουν τα θέματα στην ίδια γραφομηχανή, τέτοια σύμπνοια απόψεων.
Κατά τα άλλα οι αριστεροί δημοσιογράφοι επιμένουν ότι η αίσθηση των λαών της Ευρώπης για την νέα Χιτλερική Γερμανία έγινε εξαιτίας του Αλέξη! Ίδρωσε το παιδί για να σώσει τους λαούς από την ναζιστική Γερμανία που τον αποκαλεί "δικό της παιδί". 
Ο ευρωπαϊκός κόσμος το' χει τούμπανο κι εσείς κρυφό φανάρι, δημοσιογραφάκια του γουρουνί μελανιού. 
Άντε τώρα να συμπλεύσετε με τους  άκρως μνημονιακούς  συναδέλφους σας, που τους βρίζατε μέχρι τον Ιούλιο . Θα σάς μάθουν και νέα κόλπα μετατροπής της καταστροφής σε ανάπτυξη.  Της υποταγής σε Συμφωνία. Αν και εδώ που τα λέμε εσείς κατά βάθος είσαστε πάντα υπέρ του μνημονίου πριν αυτό ξεκινήσει με τον Παπανδρέου.  Ετοιμάζατε 5 ολόκληρα χρόνια τα άρθρα ψυγείου με τον "τυχαίο" διορισμό του Αλέξη ως πρωθυπουργό ή Βασιλιά της Ελλάδας όπως γράφουν οι Γερμανοί αρθρογράφοι.
Τα στερνά μετρούν τα πρώτα και στα στερνά υποδείξατε ότι ο "Μπάμπης" του Σκάι μπροστά σας είναι παρθένα κορασίδα. Τουλάχιστον αυτός τίμησε το μεροκάματό του χωρίς κωλοτούμπες ενώ εσείς ξεπεράσατε και τα προγνωστικά του μέντορά σας Γκαίμπελς.-   
« PREV
NEXT »

6 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Το δημοψήφισμα του 62% των ελλήνων είναι καταιγιστικό,ανυπέρβλητο,και εκκωφαντικό.Υποψιαζομαι ότι η όποια απόφαση ή υπογραφή του όποιουδήποτε δεν ακυρώνει την απόφασιστικότητα του ελληνικού λαού,μάλλον ακυρώνει τις υπογραφές του κάθε εθελόδουλου που καταδικάζει τον ελληνικό λαό,αποδυναμώνει την ελληνική κραυγή αγωνίας,και εκποιεί τα ελληνικά τιμαλφή.Το δημοψήφισμα ΑΚΥΡΩΝΕΙ τις όποιες υπογραφές πρόκειται να μπουν στο εξής,επειδή θα καταργούν την πρόσφατη ετυμηγορία του.Θα πρέπει να ζητηθεί εκ νέου η θέληση του αν επιθυμεί να συνεχιστεί τούτο το μακάβριο έργο.Υποθέτω ότι όποιος ακυρώσει αυτή τη θέληση του ελληνικού λαού πιθανόν να περάσει από την εσχάτη των ποινών σε τέτοιες περιπτώσεις.Ειναι πολύ χειρότερη τούτη η περίπτωση επειδή μεσολαβεί δημοψήφισμα ακυρωτικό των όποιων αποφάσεων ερήμην του λαού.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ άλλαξαν οι ΑΝΕΛ μεταλλασσόμενοι σοιμπλικότεροι του Σόιμπλος,δε θα επιστρατευθεί η αριστεροδεξιά πένα υπέρ της αγαθοποιού και ευλογημένης μνημονιακής συμφοράς των επτά πληγών του Φαραώ που φέρνει η τσιπροκατάρα;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά να μην υπάρχει αντιπολίτευση.Δήθεν εξαπολύουν πυρά οι νεοδημοκράτες πασοκ και ποταμι αλλά όλα αυτά είναι άσφαιρα,ψευδή,εικονικά για το θεαθήναι.Συμπλαίουν οι πάντες και ο ελληνικός λαός δυστυχώς χωρίς πραγματική εκπροσώπηση,άλλα επιθυμεί άλλα του φορτώνουν.Έμειναν η χρυσή αυγή και το κκε ως παραφωνία και εξαμβλώματα

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε τον απόλυτο εξευτελισμό ως χώρα και ως λαός.Δεν συμβαινει μόνο αυτό,όλες οι πολιτικές δυνάμεις με εξαιρεση τα άκρα συμπορεύονται με το κατακτητή.Δεν συμβαίνει μόνο αυτό,ο κατακτητής συμπεριφέρεται κάτι περισσότερο κάτι λιγότερο από έναν τζιχάντ.Δεν δολοφονεί,δε χρειάζεταινα αφαιρεί ζωή μια κι έξω,πρέπει να βασανιστεί άγρια.Πρώτα του κοβει το χέρι,το καυτηριάζει.Μετά του κόβει το πόδι,το καυτηριάζει.Αργότερα του βγάζει το μάτι,το καυτηριάζει!Ζει το θύμα αλλά πώς..ζει!Για το βασανιστή αξία έχει όχι να πεθάνει το θύμα-αυτό είναι βέβαιο-αλλά ο αργός βασανιστικός θάνατος του θύματος προς παράδειγμα των υπολοίπων.Το κακό είναι ότι ο θύτης βρήκε δημίους να του κάνουν τη δουλειά και μάλιστα εγχώριους!Ο καθένας ας τοποθετήσει πάνω στο παράδειγμα τη δεινή θέση της Χώρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Εκ μεγάρου Μαξίμου

Παραπονίαρηδες έλληνες
Τι άλλο θέλετε,όλα σας τα έφερα,ό,τι υποσχέθηκα έγιναν πράξη
Μνημόνιο δε θέλατε συμφωνία σας έφερα.
Τρόικα μισήσατε,θεσμούς σας κουβάλησα
Να ξαναπατήσουν τροικανοί στα υπουργεία μου ζητήσατε,τη Δράκαινα ή Δρακουλέσκου κάλεσα τη πανέμορφη ξανθιά να χαιδέυει τις ονειρώξεις σας
Κανένα μέτρο δεν επιθυμείτε πρόβλεψα για αυτό,τώρα τη ζάχαρη που γλυκαινει το καφέ σας θα την κλανω ισόκυρη με την αγορά ενός λάπτοπ
Ουτε αυτό δε σας ικανοποιεί θα σας κανω αόρατους,τι κι αν εργαστήκατε 30-40-50 χρόνια,δε σας χρειάζεται συνταξιοδοτικό επίδομα,δηλώσατε συμμετοχή στην ενορία της γειτονιάς σας,το συσσίτιο περιλαμβάνει διαφορετικά μενού κάθε μέρα,φακές τη Δευτερα,Φασολάκια γιαχνί τη Τρίτη,κουνουπίδι ανάλατο χωρί λάδι τη Τετάρτη,Πέμπτη νεροβραστες πατάτες,Παρασκευή νηστεία αυστηρή,Σάββατο ψωμί βουτηγμένο στο λάδι και Κυριακή ψημένο σκυλόκρεας στα κάρβουνα συνοδευόμενο με φύκια και μεταξωτές κορδέλες.

Ανώνυμος είπε...

Το δούλεμα που γίνεται τούτη την ώρα στον ελληνικό λαό είναι απερίγραπτο.Γιορτάζουν επίσης τη δημοκρατία!Ποιά δημοκρατία,εκείνη που βίασαν με το δημοψήφισμα;Άλλο είπε ο ελληνικός λαός μα το περιφρονούν και τον αγνοούν.Για ποιά δημοκρατία μιλάνε;Εν τω μεταξύ προσπαθούν να κατευνάσουν την οργή του κόσμου με τα μέτρα ερήμωσης που θέλουν να επιβάλλουν.Βγαίνουν δημοσκοπήσεις μούφες,παρελαύνουν άνθρωποι υπερασπιζόμενοι τις αθλιότητες που πάνε να περάσουν με συνοπτικές διαδικασίες σε θερινά τμήματα τάχα ότι ο λαός αναφανδόν τα δέχεται λένε μπούρδες και ψεύδη ότι ο Τσίπρας απολαμβάνει μετά την κολοτούμπα και την υποταγή τουτης λαικής υποστήριξης!