Προσφατα
.

19.7.15

Ο σκληρός Ιούλης του 2015



Της Κατερίνας Γκαράνη
Τι θα γίνει με το 30% του ελληνικού λαού που δεν συμμετέχει στις δράσεις και την υποστήριξη της κατοχικής κυβέρνησης; Τι θα γίνει με το υπόλοιπο των Ελλήνων που είναι στην γωνία και δεν "τσιμπάει" σε κυβερνήσεις εθνικής ενότητας και κατοχικών εκλογών που θα γίνουν μόνο και μόνο για να μην αλλάξει όνομα η "Προεδρευόμενη Δημοκρατία" της αποικίας Ελλάδας; 
Πόσοι πάλι θα τσιμπήσουν το δόλωμα της ανένταχτης "αριστεράς" των Λαφαζαναίων και του ΚΚΕ των Παφίληδων; Άντε να τους βάλουμε πάλι στην Βουλή να ανεβαίνουν στο βήμα για να νιώθουμε ότι υπάρχει κάποιος που μάς υπερασπίζεται; 
Πώς θα δικαιολογήσουν την βουλευτική τους έδρα βουλευτές του ΚΚΕ και αριστεροί των νέων κομμάτων που θα εισβάλλουν στην βουλή όταν γνωρίζουν ότι ούτε επερωτήσεις δεν μπορούν να κάνουν πλέον, αλλά ούτε και έλεγχο της όποιας κυβέρνησης ως αντιπολίτευση; Τι δουλειά θα έχουν αυτοί που υπερασπίζονται ιδεολογικά τα δικαιώματα και την ελευθερία των Ελλήνων να συζητάνε με τα 4 πλειοψηφικά κόμματα που υπέγραψαν υποδούλωση;
Τι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο και μετά; Πώς θα μπορούν με την βουλευτική τους παρουσία να σταματήσουν την πώληση του νερού της χώρας, του ορυκτού πλούτου, των ποταμών, των θαλασσών και των βουνών της πατρίδας; Το 70% αποφάσισε Κατοχή. Τι θα γίνει με το άλλο 30%; Θα πεταχτούμε σε χωματερές ανθρωπίνων ψυχών παίρνοντας επιδότηση 150 ευρώ μέσω επιδόματος αλληλεγγύης για να μην κάνουμε φασαρία; Ούτε ξερονήσια δεν υπάρχουν πλέον να μάς στείλουν διότι πωλούνται κι αυτά ως επενδύσεις δυτικής ανάπτυξης. Στον  Άη Στράτη θα στηθεί το νέο Super Paradise του Αιγαίου κι εσείς ακόμη μιλάτε για Μνήμες της Αριστεράς; Μέχρι και το Σκοπευτήριο της Καισαριανής έγινε ο μπιντές που ξέπλυνε τον Τσίπρα προκαταβολικώς για αυτό που θα έπραττε έξι μήνες μετά.
Ας απαντήσουν οι χρυσοπληρωμένοι επί δεκαετίες βουλευτές της αριστεράς που ξαφνικά αντάρτεψαν και οι βουλευτές του ΚΚΕ. Δεν βλέπουν ότι η απειλή του Βαγγέλη Βενιζέλου περί "μικρασιατικής καταστροφής" αν είμαστε εκτός Μνημονίων έγινε πραγματικότητα εντός Μνημονίων; Αν δεν είναι αυτή Μικρασιατική Καταστροφή τότε τι είναι; Επειδή δεν έβγαλαν τα γιαταγάνια να μάς σφάξουν και δεν μάς στοίβαξαν σε καράβια για άλλη γη, δεν έγινε τίποτε; Όλα καλά και συνεχίζουμε; 
Τι θα έχουν να πουν μέσα στην Βουλή οι του ΚΚΕ, οι ΑΝΤΑΡΣΥΑνοί και οι Λαφαζαναίοι υπέρ των αγροτών όταν πέρασε με την ψήφο του 70% του ελληνικού λαού να τελειώσουν διά παντός με τα νέα μέτρα την πρωτογενή παραγωγή στην Ελλάδα; Να βγάλουν πάλι τους αγρότες να κλείσουν τους δρόμους; Ποιους δρόμους; Τους ιδιωτικούς πια; Αν τολμήσουν να σταματήσουν ακόμα και ένα αγροτικό πλάγια των ιδιωτικών οδών τους (όπως Εγνατία) πάνε μέσα για καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας. Θα τρώνε ξύλο από τα κρατικά ΜΑΤ και τα ιδιωτικά σώματα φύλαξης περιουσίας.
Τι θα πούνε την στιγμή που η αμερικανογεννημένη ΔΕΗ θα πουληθεί; Δεν ξέρουν ότι δεν πωλείται μόνο ο εξοπλισμός της αλλά ποτάμια, παραποτάμιες εκτάσεις, πηγές και λιγνίτες στον επενδυτή; Θα καλέσουν το 30% να κρατάει καραούλι με δίκαννα να πυροβολεί τους εισβολείς που θα μπουν στην γη τους ή θα τους καλέσουν να ψηφίσουν αυτούς για να αλλάξει το σύστημα; Το σύστημα δεν αλλάζει από μέσα αντιθέτως όποιος μπει να το αλλάξει γίνεται ένα με το σύστημα. Άπειρα τα παραδείγματα. 
Η χώρα Ελλάδα έχει κλείσει οριστικώς. Το αποφάσισε το 70% του ελληνικού πληθυσμού. Οι λόγοι δικοί του και δεν αφορά πλέον το 30%. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με αυτό το κομμάτι του λαού που δεν γουστάρει ούτε Κατοχική Δημοκρατία, ούτε ΝΑΙΝΑΙκους, ούτε δήθεν αριστερούς, ούτε δήθεν κομουνιστές, ούτε δήθεν πατριώτες. 
Γιατί  γίνεται αποκλειστικά αναφορά στα αριστερά έδρανα του κοινοβουλίου; Μα για τον απλό λόγο ότι τα έδρανα τα εξαργύρωσαν από ξύλο, φυλακίσεις, βασανιστήρια και εξορίες Ελλήνων που δεν γούσταραν ποτέ υποταγή από τον καιρό προ της Ακροναυπλίας. Αυτό το ποσοστό που αποτελούσαν τα "κακά παιδιά" των διορισμένων κυβερνήσεων της Ελλάδας από το 1944. 
Θα τιμήσουν τα έδρανά τους και τα παντελόνια τους ή θα μείνουν και αυτοί με τις κιλότες κατεβασμένες όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους που δημοκρατικά και νόμιμα έχουν καπαρωμένα τα έδρανα με την στήριξη του 70% του λαού; 
Ξεκαθαρίστε οι του ΚΚΕ και οι υπόλοιποι της εξωκοινουλευτικής αριστεράς που λαμβάνετε μέρος σε κατοχικές εκλογές για να μπείτε κι εσείς στο κοινοβούλιο, τι ακριβώς δουλειά θα κάνετε μέσα σε ένα κοινοβούλιο το οποίο τουλάχιστον επί μια δεκαετία βάση της Συνθηκολόγησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ δεν θα μπορεί ούτε να προτείνει σχέδιο νόμου ή να κάνει ερώτηση σε υπουργό εφόσον οι οδηγίες έρχονται απευθείας από τις Βρυξέλλες και επικυρώνονται από εκεί. 
Το 70% του ελληνικού πληθυσμού αυτό επέλεξε, αυτό θέλει, αυτό γουστάρει. Δεν έχετε, λοιπόν, ούτε την δικαιολογία να μιλάτε εξ ονόματός του. Είναι η πλειοψηφία, είστε η μειοψηφία, τέλος. 
Απαντήστε τι ρόλο ακόμη παίζετε και κρατάτε τις βουλευτικές σας καρέκλες και το απίστευτο ότι συνεχίζεται να συμμετέχετε σε εκλογές σε μια χώρα υπό κατοχή. 
Εσείς που υποστηρίζετε ότι ο κομουνισμός είναι το πιο μοντέρνο κίνημα γιατί κάνετε τα πάντα να το κρατήσετε ως μουσειακό είδος με πορείες και πλακάτ και "αγώνες σε εργασιακούς χώρους". Ποιους εργασιακούς χώρους; Των 3 εκατ. ανέργων και των 5μηνων κοινωφελούς εργασίας σε κατοχικούς Δήμους και Περιφέρειες;  Μήπως εννοείτε ότι περιμένετε ότι όταν έρθουν οι ξένοι εισβολείς και καπαρώσουν τα πάντα με έργα ανάπτυξης, τότε να κάνετε την επανάσταση των εργατών και αγροτών που θα παίρνουν 200 ευρώ χωρίς ασφάλεια δουλεύοντας 12ωρο; Αυτός είναι ο ρόλος της πραγματικής αριστεράς; Να κάνει πλάτη στον καταπατητή των δικαιωμάτων για να μπορεί να έχει ρόλο βουλευτικής ύπαρξης στήνοντας συνδικαλιστικές εξεγέρσεις με ραβασάκια;
Τι ακριβώς περιμένετε; Να γίνουν μεμονωμένα περιστατικά ανταρσίας και να μπουζουργιάσουν Έλληνες για να μπορείτε να κάνετε συναυλίες απελευθέρωσής τους με τον Μίκη Θεοδωράκη; Ίσως σας συμφέρει να οδηγηθούν τα πράγματα σε μεμονωμένες καταστάσεις έκρηξης, αλλά εφόσον δεν είναι μετά από εντολή της ηγεσίας σας πολύ εύκολο να χαρακτηριστούν όσοι τολμήσουν στιγμιαία και μεμονωμένα να τινάξουν τον ζυγό στον αέρα, ως προβοκάτορες. 
Την μεγαλύτερη πολιτική ευθύνη αυτή την ιστορική στιγμή δεν την έχουν οι κατοχικοί ηγέτες που έβαλαν την χώρα όχι σε τρίτο Μνημόνιο αλλά στην Πρώτη Επιλεγμένη Υποδούλωση. Την ευθύνη την έχουν οι εκπρόσωποι της πραγματικής αριστερής πλευράς. Δεν έχετε ιδέα ποιο είναι το ερώτημα του 30% των Ελλήνων που δεν υποκύπτουν. Το μόνιμο ερώτημά τους από το 2010 είναι: "Τι δουλειά έχει το ΚΚΕ στην Βουλή όταν ο πραγματικός λαός του είναι ενάντια στην Βουλή". 
Ιστορική ευθύνη δεν έχουν οι εκπρόσωποι της ελληνικής πλειοψηφίας, έχουν οι εκπρόσωποι του αριστερού χώρου που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από το να μην περάσει το ποσοστό του 10% η πραγματική αριστερά στο κοινοβούλιο. Το ξύλο και οι φυλακίσεις αριστερών επί 80 χρόνια έφερε το δημοκρατικό πολίτευμα, το οποίο με μία υπογραφή "αριστερού" πρωθυπουργού έφερε κατοχικό πολίτευμα. Είδατε τι γίνεται όταν συνδιαλέγεστε με συνειδητούς  προδότες μιας ιδεολογίας; Είδατε ποιος είναι ο σκοπός αυτών που θέλουν να "χτυπήσουν το σύστημα από μέσα";
Σκίστε εκείνο το κωλόχαρτο του Τσόρτσιλ και βάλτε το στον κώλο της Ξεφτιλοδημοκρατίας που υποστηρίζετε με την παρουσία σας στο κοινοβούλιο διότι σε μια χώρα 70% ηλιθίων δεν μπορεί και το υπόλοιπο 30% να κάνει λοβοτομή για ευρωπαϊκή επιδότηση. Μπροστά στην ελευθερία της χώρας δεν θα στηθούμε ως πορνίδια για μια ασφαλή ζωούλα και ένα κατεψυγμένο πιάτο φαΐ προσφορά από το Lidl.
Αφήστε τις κουβέντες και τις αόριστες διαχρονικές απειλές "με το όπλο παρά πόδα". Κουλάθηκε το πόδι, σάπισε το χέρι, σκούριασε το όπλο, τελείωσε η Ελλάδα κι εσείς ακόμα να ξυπνήσετε από τον λήθαργο της κοινοβουλευτικής σας έδρας. Πάει η εποχή των όπλων, ήρθε η εποχή του συνθήματος "με την πατρίδα στην καρδιά".
Το 30% πάντα εκεί έξω ήταν όταν εσείς οι κάτοχοι των αριστερών διαπιστευτηρίων θέλατε να μπείτε μέσα. Ή βγαίνετε, λοιπόν, έξω να ζήσετε την πραγματικότητα ή μένετε μέσα και υπογράφετε την υποταγή σας με την παρουσία σας στο διευθυντήριο της Ναζιστικής Ελληνικής Βουλής. 
Το ξεκαθάρισμα δεν έγινε μόνο στον λαό, έγινε και στα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας. Η παραμονή σας σε αυτό το σύστημα σας καθιστά δηλωσίες χωρίς όμως τα τσόκια αυτών που για να μην τους πάρουν το κεφάλι υπέγραφαν "μεταμέλεια". Το πόσο μεταμελημένοι για τα πιστεύω τους  ήταν το απέδειξε ο Βελουχιώτης.  
Εκείνους εσείς τους αποκηρύσσατε ως προδότες του κόμματος. Η δική σας υπογεγραμμένη δήλωση χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα ως προδοσία της πατρίδας. Κι αυτό είναι συνειδητή μεταμέλεια άνευ βασανιστηρίων και άνευ ιδεολογικού λόγου.
Αυτή την φορά δεν θρηνεί η μάνα Ελλάδα πάνω από το πτώμα μας. Θρηνούμε εμείς πάνω από το δικό της.
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Από πού προκύπτει ότι υπάρχει το 70% να υποστηρίζει τούτο το καραγκιοζιλίκι?Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει,γιατί η πλειονότητα πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει,διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό,κατάστρεψαν οικογένειες,οδήγησαν μεγάλα τμήματα πληθυσμού σε απόγνωση.Και όλα αυτά από τα μνημόνια τα αποτυχημένα τους!Και συνεχίζουν οι κακούργοι στο ίδιο μοτίβο για επιπλέον θύματα

Ανώνυμος είπε...

Από που προκύπτει ότι το 70% αποφάσισε;
Γιατί εγώ ξέρω ότι το 62% είπε ΟΧΙ!!!!
Εκτός κι αν δεχτούμε την ερμηνεία που έδωσαν οι δωσίλογοι κάνοντας το τέλειο πραξικόπημα σε βάρος της πλειοψηφίας....

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα και εγω,δεν μπορω να καταλαβω ,τι σκοπο εχει αυτο το αρθρο! Και φυσικαδεν εχω απορια,τι στο καλο κανει μεσα στην βουλη το ΚΚΕ...και ειναι και κατι που απαντηθηκε εδω και πολυ καιρο!! Δεν διαφωνω,με το σκεπτικο,αλλα με ολα αυτα που συμβαινουν,εδω και ποσες μερες.....μα την αληθεια,το ΚΚΕ ειναι θεμα ''δευτερο και καταιδρωμενο ''!!Γνωστος ο ρολος του.Και επειτα,πιο πολυ εστιαζω και εγω στο θεμα οτι διεγραψαν το 62% ,του λαου,πολυ με απασχολει,τι θα κανουμε στο συνολο του ως λαος,.....φοβαμαι για την δυστυχια απο την μια και την ανοργανωσια απο την αλλη!! Ναι,εδω μας φοβαμαι στο μελυτερο μας,ποσοστο! Δεν φημιζομαστε και για τον ανεπτυγμενο μας, '' ομαδικο εαυτο''!Αυτο το τρεμω! Νομιζω,πως θα ηταν πιο χρησιμο,απο ολους εσας ,που εχετε αυτο το θειο χαρισμα της πενας,να πιεσετε και να διατρανωσετε,παραπανω απο καθε αλλη φορα,την αναγκη για οργανωση και αλληλεγγυη!! Μην φανουμε και εμεις ,οτι πιαστηκαμε στον υπνο...πραγμα που καταλογιζουμε στον Τσιπρα!!Εμεις,ο λαος,πρεπει να επιβιωσουμεε!! Και αυτο θελει οργανωση!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος απατεωνας να έχει αλλα στο νου του άλλα να εκστομίζει κι άλλα να πράττει.Αυτό ζούμε τώρα,από ανθρώπους υποκριτές,δόλιους,απατεώνες εξουσιομανείς εν τέλει.Θα κάνουν τα πάντα να παρουσίαζουν εικόνα εικόνα μαγική ως προς τις προθέσεις τους,αλλά θα είναι απλά ακόμη μια εικονικά αισχρή εξαπάτηση για να παρατείνουν τη εξουσία τους.ΔήθεΝ ότι το κάνουΝ υπέρ του λαού,ποιού λαού,εκείνου που εξαπατήθηκε όταΝ είπε ΟΧΙ και του το ερμήνευσαν ως ΝΑΙ.Τώρα το να μιλάμε για ποσοστά είναι περιττό,υπάρχει ένας λαός και μια μειοψηφία κομπιναδόρων στη οποία συμμορία συμμετάσχει και έδωσε διαπιστευτήρια ο αριστερός αντιμνημονιακός της πλάκας ΣΥΡΙΖΑ με τα καμμένα του ΚΑμμένου που αυτή τη φορά δε πρόκειταινα πάρου ούτε τη ψήφο των πεθαμένων τους!.

Ανώνυμος είπε...

Κατηγορούν και πετάνε λίβελους λάσπης στη Κωνσταντοπούλου,τη μοναδική που ως φαίνεται είναι ευθείς χαρακτήρας,αυτό που βλέπεις είναι.Επειδή λέει ότι η δημοκρατία ΄δολοφονείται στην Ελλάδα.Ψέματα δε λέει,η δημοκρατία ήδη σκοτώθηκε την επομένη του δημοψηφίσματος που ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ και τον έγραψαν Ευρώπη και 'απαν πολιτικό προσωπικό στα παλιά τους παπούτσια ή καλύτερα στον υπόνομο του σπιτιού τους.Το πραξικόπημα έγινε κατά του ελληνικού λαού,και αυτή η γυναίκα λέει την απόλυτη αλήθεια.Αλλά τους ενοχλεί,τάραξε τα νερά,τους ξεβόλεψε όλους οι οποιοι έχουν μάθει στην ασυδοσία!