Προσφατα
.

2.6.15

Γαμώ τον Δία!!!!



Του Γιάννη Λαζάρου
Τι έγινε, ρε παιδιά;! Έπιασε τον πρωθυπουργό κρίση ειλικρίνειας; Τι βόμβα ήταν αυτή με το άρθρο του στην Le Monde; Κοίτα να δεις τι συμπτώσεις σού επιφυλάσσει η ζωή. Την Πέμπτη 28 Απριλίου με άρθρο του  ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Γκάμπριελ, υποστήριξε: "Η Ε.Ε πρέπει να είναι δύο ταχυτήτων. Να ηγούνται Γερμανία και Γαλλία και οι υπόλοιποι να έπονται". 
Τέσσερις ημέρες μετά γράφει ο Τσίπρας στην Le Monde ότι οδεύουμε σε μια Ευρώπη των δύο ταχυτήτων. Δεν κάρφωσε το καλό παιδί της Μέρκελ ποιος είναι ο σκληρός πυρήνας αλλά τον είχαμε μάθει από τον φίλο του Τσίπρα, Γκάμπριελ νωρίτερα: Γερμανία και Γαλλία είναι ο σκληρός πυρήνας. 
Ο Τσίπρας τι παραδέχεται με όλο αυτό; Ότι επί 4 μήνες συνομιλεί τηλεφωνικώς ή διά ζώσης με τον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης για να βρει λύση. Μα είναι δυνατόν να πίνεις τσάι, να τρως κουλουράκια με τον πυρήνα που θέλει να σταματήσουν οι εκλογικές διαδικασίες σε χώρες που είναι της δεύτερης ταχύτητας και να εγκρίνουν ή να απορρίπτουν εθνικούς προϋπολογισμούς; Μόνο ο Τσίπρας πρώτη φορά το έκανε αυτό και καμαρώνει από πάνω. Παλαμακίστε τον με ανοιχτές παλάμες!
Τι άλλο μάθαμε από τον "αριστερό" που έβγαλε τα μάτια της αριστεράς και πήρε αμπάριζα όλη την Ελλάδα; Ότι οι Θεσμοί θέλουν υπερυπουργό της Ε.Ε να κανονίζει τα πάντα! Απαπαπαπα, σώπα βρε Αλέξη, εσύ μιλάς για ολοκληρωτισμό, κάτι που οι "κακές Κασσάνδρες" το έλεγαν εδώ και χρόνια; Και τι έκανε για όλο αυτό το σχέδιο της Ε.Ε, ο κ. Τσίπρας; Το βοήθησε όσο κανείς άλλος πρωθυπουργός κράτους-μέλους της Ε.Ε. 
Πρώτον δίνοντας μάχη να εκλεγεί δημοκρατικά ο πρόεδρος της Κομισιόν ο οποίος σου λέει "με ψήφισες να σε τσακίσω", και δεύτερον κάνοντας το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ηγεσία της Ε.Ε από δανειστές, Θεσμούς. Φάε τώρα τον Θεσμό που έχει δικαίωμα με την δημοκρατική ψήφο του λαού που επέλεξε τον Τσίπρα για να καταστήσει τον εχθρό ως θεσμό. Ευτυχώς που αποδέχθηκε ο κ. Τσίπρας με το άρθρο του ότι από την ώρα που τους έχρισε Θεσμούς αυτός είναι απλά ο διορισμένος έπαρχος της Ελλάδας. Τι άλλαξαν λοιπόν οι εκλογές στην Ελλάδα; Πριν είχες Τρόικα δηλαδή ξένους που σε καταπίεζαν και τώρα έχεις δημοκρατικούς θεσμούς που σε ξεσκίζουν γιατί εσύ το επέλεξες. 
Κοιτάξτε να δείτε όμως πώς τα καλά παιδιά τα είχαν όλα κανονισμένα χρόνια πριν και οι κυβερνώντες γνώριζαν γι' αυτό που θα γίνει εν τέλει. Ο Σύριζα ζητούσε επίμονα προεκλογικά αλλαγή της πολιτικής γραμμής της Ε.Ε. Ποια ήταν η γραμμή της Ε.Ε; Αυτό που υποστήριξε ο αντικαγκελάριος Γκάμπριελ. Δεν έπαθε κρίση μετρητών η Γερμανία και η Ε.Ε και τώρα μιλάει για Ευρώπη δύο ταχυτήτων. Προϋπήρχαν τα μηνύματα από τον Σουλτς, από τη Μέρκελ που μιλούσαν για Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ευρώπη των ισχυρών. 
Βγαίνει λοιπόν ο Τσίπρας με την "ανατροπή" και τι ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε; Μετέτρεψε τον σκληρό πυρήνα σε θεσμό. Ποιον βόλευε αυτή η βάφτιση; Την Ελλάδα που είχε μόνο οικονομικές διαφορές με τους δανειστές ή την Ε.Ε (Γερμανία) που ήθελε να μπει καθαρά και ξάστερα και στην πολιτική διακυβέρνηση της Ελλάδας; Να σάς απαντήσει ο κ. Τσίπρας ως θεσμικός συνέταιρος των Θεσμών που κατέστρεψαν την χώρα. 
Τι άλλο έκανε ο κ. Τσίπρας με το που βγήκε στην εξουσία; Πήρε το μνημόνιο το οποίο είναι ένα εταιρικό έγγραφο που το φτάνεις στα παγκόσμια δικαστήρια και δεν το αποδέχεσαι για παρατυπίες της κυβέρνησης Παπανδρέου και το έκανε Συμφωνία. Συμφωνία μεταξύ κρατών. Ποιων κρατών;  Της Ευρώπης που τρέχει με ταχύτητα φωτός και της Ελλάδας που κάνει όπισθεν. Ποιον συμφέρει το εταιρικό συμφωνητικό που μπορεί να πάρει λήξει και μονομερώς να μετατραπεί σε διακρατική συμφωνία; Να σας απαντήσει ο κ. Τσίπρας ως θεσμικός συνέταιρος των Θεσμών που πλέον κρατά και την δημοκρατία στα χέρια της. 
Γιατί ο Τσίπρας τα είπε όλα αυτά στην γαλλική Le Monde και όχι σε διάγγελμα στον ελληνικό λαό; Διότι πολύ απλά ο κύριος Τσίπρας δεν δουλεύει για τον ελληνικό λαό. Δουλεύει για τον ευρωπαϊκό λαό και τώρα θυμήθηκε να ενημερώσει τους υπόλοιπους 26 εταίρους ότι εδώ γίνεται Δ' Ράιχ, παίδες. Ομολογεί ότι ο σκληρός πυρήνας τον έστησε με την πλάτη στον τοίχο και αν υπογράψει κάτι που δεν είναι δημοκρατικό, δίκαιο και νόμιμο τότε δεν θα φταίει αυτός αλλά ο Θεσμός. Να μην μάς πάρει αμπάριζα ο λαός ως συνωμότες αλλά να του πούμε (απ' έξω-απ' έξω) "εμείς μαζί του είμαστε αλλά ο κακοί Θεσμοί μάς πιέζουν για να μην έχουμε μεγάλη ανθρωπιστική κρίση και πεθάνουν χιλιάδες". Ότι μπορεί να ξημερώσει ο Σεπτέμβριος και εδώ να μην έχουμε πρωθυπουργό εκλεγμένο αλλά διορισμένο αφού καταργηθούν και οι εκλογές που είναι έξοδο για ένα υπό πτώχευση κράτος. 
Αλλά μην φοβάστε διότι ο υπουργός  Εξωτερικών, Κοντζίτα, (που κάνει διεθνή καριέρα στο τραγούδι από την Αττάλεια μέχρι την Γερμανία) εξήγησε για ποιον λόγο Ευρώπη δεν υφίσταται χωρίς Ελλάδα. Ο λόγος είναι ένα γ@μησι του Δία που έκανε στην Λιβύη ντυμένος ταύρος. Έτσι έφερε την Λιβανέζα Ευρώπη στην Κρήτη και για αυτό η σημερινή Ευρώπη δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την ομορφιά της γκόμενας του Δία. 
Αυτά δεν τα λέω εγώ, παιδιά. Ο Κοτζίτας τα λέει στα γερμανικά τηλεοπτικά τραπέζια την ώρα που ο πρωθυπουργός του ομολογεί ότι η αγΕλλάδα ψόφησε από τους απανωτούς βιασμούς, όχι του Δία αλλά των Θεσμών. Αν ο Δίας εκείνη την εποχή πηδούσε στην Βαυαρία ως γάιδαρος, η ιστορία θα είχε άλλη κατάληξη. Θα έφερνε στην Ελλάδα την βιασμένη Χέλγκα και αντί για τον Μινώταυρο θα γεννούσε κατευθείαν την Μέρκελ. Έτσι θα είχαμε αποφύγει και όλη την διαδικασία πολέμων, εκτοπίσεων, στρατοπέδων συγκέντρωσης,  και πάνω από όλα των Μνημονίων. Σύμφωνα με τον Κοτζίτα, για όλα φταίει ένα γ@μήσι! 
Τόσο σοβαρά έχουν πάρει οι κυβερνώντες την κατάστασή σου, γιε και κόρη  του Μήτσου, του Κίτσου και του Κώτσου. Εσάς δεν σας γέννησε Δίας όπως τον Κοτζιά γι' αυτό να το έχετε σίγουρο ότι το γδαρμένο το τομάρι σας να γίνεται γόβα για τον Θεσμό Μέρκελ.-
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

κ. Λαζάρου, τι μπορούμε εμείς να προσθέσουμε, να παρατηρήσουμε ή να σχολιάσουμμε όταν έχουμε την ευκαιρία και την τιμή να γινόμαστε αναγνώστες ενός τέτοιου κειμένου, που είναι προϊόν μίας φανερά καθαρής, ολοέντιμης και πατριωτικής σκέψης και ηθικής ;
Τίποτα ασφαλώς, παρά μόνο το παράπονο : άχ να σας είχαν ακούσει ..... .

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: Αλέξη, για κοίτα με στα ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ...


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

"Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ."

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: Ταπεινή Αλλά Απόλυτη !

1. Ο J.C.Junger είναι πιο βρώμικος και από το αποχωρητήριο μας (τουλάχιστον το δικό μου Αλεξ.) !
2. Σε ενημέρωσαν οι ΣκατοΚΥΠατζίδες σου, για το ποιόν του ; (Πολιτικό, Κοινωνικό και ¨Ανθρώπινο") ;
3. Οταν είχες "αγκαλίτσες και χαμόγελα" μαζί του, εμείς κάναμε αποστροφή του βλέμματος μας !
4. Οταν τον αποκάλεσες .."ΘΕΣΜΟ", αισθανθήκαμε και μας έγινε προσβολή μέχρι το μεδούλι μας !
5. Οταν σε καλεί ο σάπιος, και Εσύ .. πας, αισθανόμαστε εμείς ντροπή και απέχθεια !
6. Οταν το σάπιο κρέας, Σου έκανε ... πλάκα με χαμόγελα για και με την γραβάτα, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ πάσα ΙΔΕΑ για Εσέ !
7. Τουλάχιστον Φίλε, εφόσον πας, ΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να σε ακούσει ο ... Γαλαξίας μας, και γύρνα
στην Αγκαλιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

και

8. Πάρε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και μια Πέτρα, έστω και μαύρη, και όταν "μιλάς" μαζί του έχετε την στο βρωμοτράπεζο του, και πές του στο τέλος "ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΠΕΤΡΑ" !


ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !

Ανώνυμος είπε...

Και το λοιπόν, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ το "κρυφό" και μετασχηματιστικό της Ελληνικής ¨Μυθολογίας" ! Γιαυτό και οι Αναλύσεις (στα ... Λατίνικά Anal) σας ! Κρίμα και πάλι και ξανά Κρίμα σας ! Είσαστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ σε Περιδύνηση !

Ανώνυμος είπε...

H φωτογραφίες και ο τίτλος που κολλάνε;