Προσφατα
.

8.5.15

Νίκη του Κάμερον σημαίνει δημοψήφισμα για την ΕΕ

Με την προεκλογική του δέσμευση για δημοψήφισμα έγινε ξανά πρωθυπουργός της Βρετανίας-Εκ νέου το βρετανικό βέτο προς την Ε.Ε για απέλαση Ευρωπαίων πολιτών που ζουν ως άνεργοι στην Βρετανία


Σε σύντομο μήνυμά του έξω από το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, ο ηγέτης των Συντηρητικών και νικητής των βουλευτικών εκλογών στη Βρετανία, Ντέιβιντ Κάμερον, δήλωσε ότι θα προχωρήσει με το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη στην ΕΕ. 

«Είμαστε στα πρόθυρα του να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτή τη χώρα» είπε ο Κάμερον, μετά τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ. Μπορούμε να κάνουμε τη Βρετανία ένα μέρος όπου η καλή ζωή θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα για όποιον προτίθεται να εργαστεί και να κάνει το σωστό, είπε. 

Ο Κάμερον επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για δημιουργία τριών εκατομμυρίων θέσεων μαθητείας, για περισσότερη βοήθεια στον τομέα της φροντίδας των παιδιών, μειώσεις φόρων, χτίσιμο σπιτιών και δημιουργία εκατομμυρίων θέσεων εργασίας. 

 Αναφερόμενος στη Σκωτία δήλωσε ότι η διακυβέρνηση μιας χώρας σημαίνει να σέβεται κανείς τα διαφορετικά έθνη που έχουν δικές τους κυβερνήσεις και υποσχέθηκε ότι τα έθνη αυτά θα γίνουν πιο ισχυρά. «Στη Σκωτία, το σχέδιό μας είναι να αναπτύξουμε την πιο δυνατή αποκεντρωμένη κυβέρνηση του κόσμου» είπε στη σκιά των 56 εδρών που κατέκτησε το σκωτσέζικο SNP. 

Ως κυβέρνηση πλειοψηφίας θα έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όλες τις υποσχέσεις μας, δήλωσε ο Κάμερον.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια