Προσφατα
.

30.5.15

Περιστέρι... πράκτορας συνελήφθη!!!

Ινδία: Συνελήφθη... περιστέρι-πράκτορας του Πακιστάν
Mετέφερε ένα σφραγισμένο μήνυμα στο σώμα του γραμμένο εν μέρει στα Ούρντου, την επίσημη γλώσσα του Πακιστάν, ενώ περιείχε και έναν πακιστανικό αριθμό τηλεφώνου. 

Ένα περιστέρι ύποπτο για κατασκοπεία υπέρ του Πακιστάν συνέλαβε η ινδική αστυνομία. Το πουλί πιάστηκε την Πέμπτη, όταν διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ένα σφραγισμένο μήνυμα στο σώμα του. 
Το μήνυμα ήταν γραμμένο εν μέρει στα Ούρντου, την επίσημη γλώσσα του Πακιστάν, ενώ περιείχε και έναν πακιστανικό αριθμό τηλεφώνου. Το περιστέρι εντόπισε ένα 14χρονο αγόρι στο χωριό Μανβάλ, περίπου τέσσερα χλμ. από τα σύνορα που χωρίζουν τις δύο χώρες. 
Αμέσως το πήγε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, όπου το πέρασαν από ακτίνες Χ. Παρόλο που η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τίποτα το ασυνήθιστο δεν βρέθηκε, το πουλί τέθηκε υπό κράτηση, ως ύποπτο για κατασκοπεία, όπως καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων. 
«Υπήρχε μια πολύ μικρή πιθανότητα ένα πουλί από το Πακιστάν να εντοπιστεί εδώ. Έχουμε πιάσει στο παρελθόν μερικούς κατασκόπους. Η περιοχή είναι ευαίσθητη», τόνισε στους Τάιμς της Ινδίας ο αστυνομικός επικεφαλής στην περιοχή. 
Να σημειώσουμε ότι η περιοχή όπου πιάστηκε το περιστέρι είναι πολύ κοντά στο Κασμίρ, μια περιοχή που διεκδικείται και από την Ινδία και από το Πακιστάν.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια