Προσφατα
.

4.3.15

Ανέβαλε μια ημέρα τον θάνατό του για να δει την αγαπημένη του ομάδα



Ο Λορέντσο Σονμπάερτ πάλευε 20 χρόνια με τον καρκίνο. Μετά από 40 περίπου επεμβάσεις οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε. Ο Λορέντσο αποφάσισε να κάνει ευθανασία για λυτρωθεί, πράγμα που στο Βέλγιο το επιτρέπει ο νόμος.
Επειδή όμως είχε ορισθεί την ημέρα που έπαιζε η αγαπημένη του ομάδα Μπρίζ, ανέβαλε την λήψη της δόσης ευθανασίας για να δει την Μπρίζ για τελευταία φορά.

Μπήκε στο γήπεδο κρατώντας από το χέρι την επτάχρονη κόρη του, ενώ 20000 φίλαθλοι τραγουδούσαν το «Δεν θα περπατάς ποτέ μόνος σου, Lorre» (You'll never walk alone, Lorre). Τα ίδια λόγια είχαν και σε πανό που κρατούσαν προσερχόμενοι στο γήπεδο.
Τελικά η Μπρίζ νίκησε κάνοντας τον Λορέντσο να δηλώσει συγκινημένος «Η τελευταία μου επιθυμία έγινε πραγματικότητα. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Θα πανηγυρίζω από τον παράδεισο».
Την επομένη του χορηγήθηκε η θανάσιμη ένεση και οι δικοί του το ανακοίνωσαν μέσω Facebook με δυο λόγια. «Όπως έλεγε ο ίδιος, πρέπει να κοιτάμε ψηλά... εκεί θα δούμε ένα αστέρι να λάμπει, τον Lorre...» ανέφεραν στην ανάρτηση.


Μirror
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια