Προσφατα
.

16.3.15

Βαρουφάκης: Η Ευρώπη είναι η Πατρίδα μας

Το περήφανο έθνος των Γερμανών ίδιο με το περήφανο έθνος των Ελλήνων


Γιάννης Λαζάρου
Ο κύριος Βαρουφάκης δεν είναι Έλληνας, αλλά ούτε οι Έλληνες είναι Έλληνες. Αυτό δήλωσε στο γερμανικό κρατικό κανάλι ARD ο  υπουργός Οικονομικών. Με μεγάλη άνεση και περισσή φωτογένεια στο γυαλί, δήλωσε στον Γερμανό δημοσιογράφο αυτολεξεί: "Είναι καιρός να καταφέρουμε να μιλάμε ως ένας λαός, όπως οι Αμερικανοί. Η Ευρώπη είναι πατρίδα μας!"
Ηθικό καθήκον για την ελληνική κυβέρνηση δεν είναι πλέον να αποκαταστήσει την κατακρεουργημένη από την Ε.Ε αξιοπρέπεια των λαών αλλά σύμφωνα με τον κύριο Βαρουφάκη "το ηθικό μας καθήκον είναι να κρατήσουμε την Ευρωζώνη ενωμένη". Ο υπουργός βάζει ξεκάθαρα και χωρίς ασάφειες πως  πάνω από το συμφέρον και την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας είναι το συμφέρον των Τραπεζών και των δανειστών κρατών-μελών,  τα οποία μέσω δύο Μνημονίων και δανειακών συμβάσεων διαλύουν την Ελλάδα ως χώρα. Μόνο και μόνο για να παίξουν τα μεγάλα τους παζάρια για το δήθεν κοινό νόμισμα, αλλά για τον πραγματικό στόχο που είναι η κοινή ευρωπαϊκή πολιτική πορεία. 


Το περήφανο έθνος των Γερμανών!
"Περήφανο έθνος" χαρακτήρισε ο "Έλληνας" υπουργός τους Γερμανούς λέγοντας:""Θεωρώ τραγικό ότι έφεραν το ένα περήφανο έθνος εναντίον του άλλου, αντί να μας φέρουν μαζί εναντίον ενός κοινού προβλήματος το οποίο λέγεται ευρωκρίση. Είναι αναγκαίο να γκρεμίσουμε τα στερεότυπα που λένε ‘αυτοί οι Έλληνες’ ή ‘αυτοί οι Γερμανοί!"
Σε λίγο ο κύριος Βαρουφάκης θα αρχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έγινε ποτέ Α' και Β' Παγκόσμιος Πόλεμος με την Γερμανία σε ρόλο εισβολέα εναντίον των υπολοίπων κρατών, αλλά ήταν απλά εμφύλιοι  μεταξύ ενός κοινού λαού, του ευρωπαϊκού, έχοντας καθήκον να τους  ξεχάσουμε για το καλό της Ε.Ε.
Η κυβέρνηση έχει στρίψει το τιμόνι προς την πορεία που είχε σχεδιαστεί εξ αρχής από την Ε.Ε δημιουργώντας την οικονομική κρίση. Ξεκίνησε λέγοντας ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οικονομικό αλλά ανθρωπιστικό που πλήττει όλη την Ε.Ε. Με αυτό τον τρόπο δεν υποστήριξε ότι η Ελλάδα υποβλήθηκε σε ένα χρέος σχεδιασμένα, αλλά η διαιρεμένη πολιτική των κρατών που λειτουργούν ως ξέχωρα έθνη, έφεραν την ανθρωπιστική κρίση διότι δεν είχαν κοινή οικονομική πορεία. 

Η περήφανη "αριστερά" στρώνει το χαλί του Δ' Ράιχ
Η "Αριστερά" με δεκανίκι τους πατριώτες των "ΑΝΕΛ" (για τα μάτια του κόσμου βάζουμε έναν δεξιότατο που μιλάει για έθνος και πατρίδα) ανοίγουν τον δρόμο για την κοινή πολιτική της Ε.Ε που σημαίνει την ολοκλήρωσή της. Καθόλου τυχαίο που ο Έλληνας πρωθυπουργός αν και "αριστερός" έβαλε πλάτη να στηρίξει την δημοκρατική άνοδο του καθαρού φεντεραλιστή Γιούνκερ στην προεδρία της Κομισιόν.
Η ελληνική κυβέρνηση μπήκε στις ράγες του τρένου που έχτισε ο Αντενάουερ (Ίδρυμα με το όνομα του συστεγάζεται με το ίδρυμα Καραμανλή στην Ελλάδα από το 2012) και όλων των υπέρμαχων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδιοποίησης. 
Οι μεταρρυθμίσεις που σχεδίασαν οι ισχυροί της Ε.Ε για την Ελλάδα είναι το όχημα του κυρίου Βαρουφάκη, ο οποίος ύπουλα υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν θα πάρει νέα δάνεια αλλά "πακέτα μεταρρυθμίσεων" πολλών δις ευρώ. Τα "πακέτα" αυτά έρχονται από τα ισχυρά κράτη-μέλη (και από τις ΗΠΑ όπως πριν σχεδόν 60 χρόνια μέσω σχεδίου Μάρσαλ) ως βοήθεια ανασυγκρότησης μέσω επενδύσεων. 
Όμως η πολιτική των "πακέτων μεταρρυθμίσεων" μέσω Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (με πακέτο Γιούνκερ) και στο τιμόνι κρυφός διαχειριστής όλων ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, δείχνουν ότι την διαχείριση του πλούτου και της όποιας ανάπτυξης της Ελλάδας θα την έχουν από κοινού οι Ευρωπαίοι.


Ένας είναι ο λαός, ο Ευρωπαϊκός 
Έτσι θα γίνουμε ένας λαός, ακόμα και αν ο Σύριζα διατυμπανίζει την διπλωματική μάχη για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Εφόσον, όμως η Ευρώπη είναι η πατρίδα μας (όπως πιστεύει ο κύριος Βαρουφάκης) τότε γιατί όχι να μην καλύψει μέρος του ανύπαρκτου χρέους της Ελλάδας με ανύπαρκτες αποζημιώσεις της Γερμανίας και να κλείσει το θέμα των γερμανικών και φιλοναζιστικών σφαγών που έγιναν στην χώρα.
Έξω από κάθε ίχνος συνωμοσιολογίας, αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι τελικά στην Ελλάδα δεν αποδόθηκε ποτέ δικαιοσύνη για όσα το Γ' Ράιχ της προκάλεσε για να φθάσουμε στο σήμερα. Να τελειώσουμε την παλιά ιστορία με το ελπιδοφόρο Νέο Έθνος που υπέρμαχός του είναι ο κύριος Βαρουφάκης και οι εταίροι του δίνοντας το παράδειγμα ότι όλα ξεχνιούνται για το Κοινό Μέλλον. 
Άλλωστε, ο σκιώδης πρωθυπουργός της Ελλάδα, κύριος Φλαμπουράρης είπε την μεγάλη αλήθεια στον ελληνικό λαό η οποία  πέρασε στα ψιλά: "Το χρέος ήταν και είναι αέρας και με αέρα θα το πληρώσουμε". Βέβαια, ο ελληνικός λαός αναμένει να στηθεί για τις 100 δόσεις, να πληρώσει έμμεσα χαράτσια μέσω λογαριασμών, εξόφληση δόσεων δανείων σε ΔΝΤ, ΕΚΤ και Ε.Ε με τον πραγματικό του ιδρωτα και αγωνία. Περιμένει την ανασυγκρότηση μέσω ξένων επενδύσεων και ως γρανάζια νεόδουλους Έλληνες. 
Αλλά, ακολουθώντας την ρήση του Ευρωπαίου Γιάνη Βαρουφάκη, μια πατρίδα είμαστε ας πληρώσουμε κάτι παραπάνω για να την ενισχύσουμε, ας δουλέψουμε 12ωρα αντί 200 ευρώ μισθό για ένα κοινό μέλλον, κοινά σύνορα, κοινό ευρωπαϊκό στρατό (όραμα Γιούνκερ και Γερμανίας) και επιτέλους  κοινή πολιτική μετά από 65 χρόνια σχεδιασμού του Α' Πανευρωπαϊκού Ράιχ.  
« PREV
NEXT »

3 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Οι Ναζιστικές καταβολές της ΕΕ των Βρυξελλών

Κεφάλαιο 2:

Walter Hallstein:ΔιακεκριμένοςΝαζίΔικηγόρος–καιΒασικόςΑρχιτέκτοναςτης«Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών»

Διαβάστε το δεύτερο κεφάλαιο online
Κατεβάστε το δεύτερο κεφάλαιο (3.18 MB)


http://www.relay-of-life.org/gr/chapter.html

Ανώνυμος είπε...

Αντί να συνεργαζόμαστε όλοι οι ευρωπαίοι χωρίς να αδικεί ο ένας τον άλλον,οι γερμανοί απάνθρωπα επιβάλλονται σε όλους τους άλλους.Αλλά είναι γνώριμοι των ελλήνων από την απαρχή της ιστορίας.Βάνδαλοι,Αλαμανοί,Βισιγότθοι,Οστρογότθοι,Γέτες,Έρουλοι αλλά και προσμίξεις Ούννων με γερμανικά φύλα κατέστρεψαν επανειλημμένα τον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.Πάντα ο ρόλος τους ήταν καταστροφή,δήωση,λεηλασία,αίμα,πτώματα,καταστροφή πολιτιστικής κληρονομιάς.Πάντα,δε μιλάμε για κάποιες εξαιρέσεις,πάντοτε σε κάθε εποχή όλος ο κόσμος γνωρίζει το ποιόν τους.Παρ΄ολα αυτά έχουν σημειώσει πρόοδο εντός της χώρας τους,τα καλά και άριστα των άλλων τα ενσωματώνουν με μια καταπληκτική συνέπεια και τα εφαρμόζουν σχολαστικά.Αλλά το γονίδιο δεν αλλάζει,λες και είναι της μοίρας τους γραμμένο να διαδραματίζουν αυτόν ακριβώς το ρόλο.Ό,τι άριστο είναι φαινομενικά και επιδερμικά άριστο,το βλέπουν όλοι και θαυμάζουν,μα αν τολμήσεις να δοκιμάσεις να σηκώσεις το κόκκινο χαλί η βρώμα,η δυσωδία,ο καθωσπρεπισμός,η ευγένεια,ο πολιτισμός πάνε περίπατο.Σκουλήκια θα δεις να σέρνονται νωχελικά κάτω από το γερμανικό χαλί του υπερανθρώπου προτεστάντη.

Ανώνυμος είπε...

56 XRONIA NOMIZA OTI H ΠATΡIΔA MOY HTAN H EΛΛAΔΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΣ...