Προσφατα
.

2.3.15

Ευνουχίστηκαν 400 πιστοί για έρθουν πιο κοντά στον θεό

Ο Gurmeet Ram Rahim Singh περιγράφει τον εαυτό του ως: πνευματικό, Άγιο,
φιλάνθρωπο,τραγουδιστή, αθλητή, σκηνοθέτη, καλλιτεχνικό διευθυντή, μουσικό διευθυντή, σεναριογράφο, στιχουργό. Επίσης είναι ιδιοκτήτης εργοστασίων, καταστημάτων, εστιατορίων, ξενοδοχείων, ορφανοτροφείων.
Ο Ινδός ποπ σταρ και τηλεοπτικός ιεροκήρυκας με προσωπική περιουσία που λέγεται ότι αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια είναι επικεφαλής της κοινωνικο - πνευματικής οργάνωσης Dera Sacha Sauda. 
Ινδικά ΜΜΕ  παρουσίασαν τον Hans Raj Chauhan, έναν από τους πρώην οπαδούς του, που είχε υποβληθεί σε ευνουχισμό πριν επτά χρόνια, ο Hans είναι ένας από τους λίγους που έσπασαν τη σιωπή τους. Κατέθεσε αγωγή αγωγή κατά του γκουρού το 2012 και το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών άρχισε να εξετάζει τις αιτιάσεις που χρονολογούνται ήδη από το 2000. Ωστόσο, πολλοί οπαδοί του πιστεύεται ότι φοβούνται να μιλήσουν καθώς φέρεται ότι χειραγώγησε περίπου 400 άνδρες να αφαιρέσουν τους όρχεις τους.
"Είπαν στα θύματα, ότι μόνο εκείνοι που θα ευνουχιστούν, θα είναι σε θέση να συναντήσουν τον Θεό", δήλωσε ο δικηγόρος του Chauhan, Navkiran Singh. 

ΠΗΓΗ: metro.co.uk
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια