Προσφατα
.

27.2.15

Ανησυχεί η Ελλάδα με τις υπογραφές Τσίπρα

Ο Carlos Latuff  γνωρίζοντας άριστα την Ελληνική πραγματικότητα ξαναχτυπά
Η μισολιπόθυμη στο προηγούμενο σκίτσο του Ελλάδα αγριοκοιτάζει τον πρωθυπουργό, ενώ η Ευρώπη δείχνει ικανοποιημένη  «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει παραχωρήσεις για να φτάσει σε συμφωνία με το Eurogroup», το σχόλιό του.
O Latuff που ειδικεύεται στα σκίτσα που αφορούν στην ισραηλινο-παλαιστινιακή διένεξη, ενίοτε ασχολείται με θέματα πολιτικού περιεχομένου που απασχολούν την επικαιρότητα. Έτσι λοιπόν δεν θα θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την τελική συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους και μάλλον το σκίτσο του και το σχόλιό του δεν θα αφήσει ικανοποιημένο των πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο.
Στο σκίτσο πρωταγωνιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κάθεται σε ένα γραφείο και έχει απέναντί του με γυρισμένη την πλάτη ένα πρόσωπο που αντιπροσωπεύει την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει σηκωμένο τον αντίχειρά του κάνοντας το γνωστό σήμα ότι όλα βαίνουν καλώς.
Από την άλλη ο κ. Τσίπρας φαίνεται καταϊδρωμένος και με τα χέρια σηκωμένα σε μια στάση απολογητική απέναντι στο τρίτο πρόσωπο του σκίτσου: την θυμωμένη πια Ελλάδα που κρατά το κείμενο της συμφωνίας και έναν μεγεθυντικό φακό για τα... «ψιλά γράμματα» και ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα στον πρωθυπουργό.
Το σχόλιο του Latuff ενδεικτικό: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει παραχωρήσεις για να φτάσει σε συμφωνία με το Eurogroup». 

το προηγούμενο σκίτσο

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια