Προσφατα
.

27.2.15

Θα πάει φυλακή η Ορνέλα για τα μάτια του Πούτιν;

Τους είχε αφήσει όλους και έκανε τα πάντα για βρεθεί δίπλα στον Πούτιν. 
Ακριβά θα πληρώσει η εντυπωσιακή Ιταλίδα, Ορνέλα Μούτι, το δείπνο που απόλαυσε το 2010 στο πλευρό του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα "Le Parisien", ιταλικό δικαστήριο καταδίκασε τη διάσημη ηθοποιό, Ορνέλα Μούτι, σε οκτώ μήνες φυλάκιση ή εναλλακτικά σε πρόστιμο 30.000 ευρώ για την κατάθεση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού προκειμένου να παραστεί σε δείπνο με τον Ρώσο Πρόεδρο. 
Δικαστήριο στην Πορντενόνε της βόρειας Ιταλίας έκρινε ένοχη την 59χρονη Ιταλίδα ηθοποιό για απάτη, καθώς σύμφωνα με την κατηγορία, η Ορνέλα επικαλέστηκε ασθένεια για να μην παίξει στο θέατρο Verdi στο Πορντενόνε, στις 10 Δεκεμβρίου του 2010.Η Μούτι, ζήτησε από την διεύθυνση του θεάτρου να αλλάξει την ημερομηνία έναρξης της παράστασης, με τη δικαιολογία ότι ήταν άρρωστη. 
Μάλιστα, ως απόδειξη, τους παρέδωσε και μια ιατρική βεβαίωση για πενθήμερη άδεια, τη στιγμή που είχε λάβει ως προκαταβολή το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25.000 ευρώ. Για κακή της τύχη, όμως, η Ιταλίδα καλλονή πιάστηκε στη «φάκα» όταν βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, την πρόδωσε καθώς την έδειχνε στην Αγία Πετρούπολη να απολαμβάνει επίσημο δείπνο με τον Πούτιν και τον Αμερικανό ηθοποιό, Κέβιν Κόστνερ. Άμεση ήταν η αντίδραση του ιταλικού θεάτρου . Το "Verdi" έκανε μήνυση στην γοητευτική ηθοποιό.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια