Προσφατα
.

26.2.15

Ελάτε να στείλουμε στην κιτρινιάρα ανθελληνική BILD μια γεμάτη μάντρα

Αφού καλεί τα πρόβατα που την διαβάζουν να στείλουν selfies με "NEIN", να στείλουμε και μεις selfies  όχι στη μάντρα με τα πρόβατα, αλλά με καμιά μάντρα γεμάτη αρντζίντια. 
Ορμάτε λοιπόν.

Υπό τον τίτλο : «Όχι στα χρήματα για τους άπληστους Έλληνες», η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας καλεί τους Γερμανούς πολίτες που αντιτίθενται στην παράταση του ελληνικού προγράμματος να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Ένα ακόμα προκλητικό άρθρο για την Ελλάδα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα Bild η οποία εντείνει την ανθελληνική εκστρατεία της για παροχή οικονομικής βοήθειας στην Αθήνα παροτρύνοντας τους Γερμανούς πολίτες που λένε «nein» στη παράταση του ελληνικού προγράμματος, να δηλώσουν συμμετοχή. Υπό τον τίτλο : 

«Όχι στα χρήματα για τους άπληστους Έλληνες», η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας καλεί τους Γερμανούς πολίτες που αντιτίθενται στην παράταση του ελληνικού προγράμματος να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

1. Να τυπώσουν το επίμαχο άρθρο που λέει «όχι» στα χρήματα για τους άπληστους Έλληνες 

2. Να βγάλουν μία δική τους φωτογραφία και να την επισυνάψουν στο σχετικό άρθρο και 

3. Να βγάλουν μία selfie μαζί με το επίμαχο άρθρο και να το αποστείλουν μέσω e-mail στην Βild. Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Bild, θα πρέπει επίσης να αναγράψουν το όνομά τους αλλά και τον αριθμό του κινητού τους.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια