Προσφατα
.

4.6.14

Πρώτη φορά Ναζιστικά

του Γιάννη Λαζάρου
Σουλτς : «Σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικοί και άλλοι είναι έτοιμοι να στηρίξουν μία Κομισιόν υπό τον Γιούνκερ Ευρεία συμμαχία με στόχο μια ισχυρή Ευρώπη». 
Τσίπρας : «Γιούνκερ ή τίποτα» 
Μέρκελ : «Διεξάγω όλες τις συζητήσεις υπό το πνεύμα ότι ο Γιούνκερ πρέπει να γίνει πρόεδρος της Κομισιόν». 
Σβόμποντα : «Εντολή στον Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν». 
Κον Μπεντίντ: «Οι Πράσινοι να ψηφίσουν Γιούνκερ» 
Τέλος οι διαχωριστικές γραμμές ιδεολογιών και οικονομικών συστημάτων στην Ε.Ε . Όλοι θέλουν Γιούνκερ και για πρώτη φορά στα χρονικά της Ιστορίας της Ευρώπης όλοι οι του ευρωσυνταγματικού τόξου κλείνουν τόσο Δεξιά που έπεσαν επάνω στην Αριστερά. Για πρώτη φορά Αριστερά για τον Σουλτς, τον Γιούνκερ, την Μέρκελ, τον Σβόμποντα, τον Κον Μπεντίτ και όλα τα υποκομματίδια που είναι κάτω από τα ισχυρά ευρωπαϊκά παραδοσιακά κόμματα πρωτοστατούντος του Τσίπρα. 
Δεν πέρασε ένας μήνας που ο Γιούνκερ δήλωσε « ακατάλληλος για πρωθυπουργός ο Τσίπρας διότι δεν θα συνεργαστεί με την ΕΕ». Να όμως που ο Τσίπρας όχι μόνο συνεργάζεται για την ΕΕ αλλά προΐσταται στον προεκλογικό αγώνα του Γιούνκερ τόσο σθεναρά που η Μέρκελ φαντάζει κομουνίστρια. Εξετάζοντας λέξη-λέξη την δήλωση του ναζιστοσοσιαλιστή Σουλτς θα ανακαλύψει ο οποιοσδήποτε ότι όλα τα κόμματα και όλες οι γραμμές του Ευρωκοινοβουλίου είναι για να έχει ο ολοκληρωτισμός τον φερετζέ της δημοκρατίας. «Ευρεία συμμαχία με στόχο μια ισχυρή Ευρώπη». 
Τι συμμαχία άραγε μπορεί να κάνει ο κατεστραμμένος Έλληνας με τον μακελάρη του; Δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τις δηλώσεις του Σουλτς που μέσα στην Ελλάδα έλεγε με στόμφο ότι «όπως έκαναν θυσίες οι (ναζιστές) γονείς μου για να ορθοποδήσουν μετά την ήττα της Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες». Ο Τσίπρας όχι μόνο δεν έχει δικαίωμα να ξαναπεί τον Σαμαρά ως Μερκελιστή αλλά πρέπει να πλένει και το στόμα του όταν μιλάει για την Μέρκελ διότι η καγκελάριος μπορεί να στηρίζει το κομματικό της παιδί Γιούνκερ, αλλά δήλωσε ότι από την άλλη πρέπει να σεβαστεί τις Συνθήκες της ΕΕ και τις διαδικασίες του Ευρωκοινοβουλίου. Ερώτημα μεγάλο μπαίνει με τι μούτρα θα ξανασηκωθεί στο έδρανο της ελληνικής βουλής ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς αποκαλώντας τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά «ως πολιτικό προσωπικό του Γιούνκερ και του Σουλτς». Αν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι το πολιτικό προσωπικό των ναζιστών αυτός τι είναι που τρωει και πίνει μαζί τους και προτάσσει τα στήθια του για να τους ισχυροποιήσει στην ΕΕ; 
Αυτή ήταν η Πρώτη φορά Αριστερά στην Ευρώπη; Αν τα πράγματα δεν ήταν φτιαχτά και αν όλοι τους δεν πάλευαν για την ολοκληρωτική υποδούλωση τόσο της Ελλάδας όσο και των υπόλοιπων ανίσχυρων κρατών της ΕΕ, ο Σαμαράς αύριο το πρωί θα έπρεπε να κάνει εθνικές εκλογές. Θα έπρεπε να μην κάνει καμία προεκλογική καμπάνια παρά να πάρει τις δηλώσεις του Τσίπρα πριν και μετά τις ευρωεκλογές και να τις βάζει σε επανάληψη. 
Πέρα όμως από τις κωλοτούμπες της Αριστεράς που μετά τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται έχουν ξεπεράσει και τον φιλοναζισμό των ακροδεξιών της Ελλάδας, ο Σύριζα έπαιξε πολύ άτιμα τον ελληνικό λαό εν μέσω της απόγνωσής του. Η ξεδιαντροπιά της πολιτικής του Αναχώματος για να μην πέσει το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας το 2011, είχε έναν και μόνο σκοπό: Να γίνει το «Αριστερό» Ανάχωμα της Ευρώπης η οποία, όπως λέει και ο κολλητός του Αλέξη, Σούλτς, μόνο με ευρεία συμμαχία και υπό τον δεξιοναζιστή Γιούνκερ μπορεί να είναι ισχυρή και ολοκληρωμένη. 
Παιδί του ευρωπαϊκού ναζιστικού σωλήνα είναι ο Τσίπρας και άρμα του έχει τον Σύριζα. Οι ευθύνες του ιστορικά είναι μεγαλύτερες από αυτές των υπαλλήλων των ναζιστών ΠΑΣΟΚ-ΝΔκρατών αλλά και από την συμμετοχική αδράνεια του ΚΚΕ καθ’ όλη την διάρκεια των 5 τελευταίων χρόνων. 
Όπως γράφτηκαν στην Ιστορία της Μνήμης τα ονόματα Τσολάκογλου, Λογοθετίδη και Ράλλη ως «εθνική λύση» για τον ευρωπαϊσμό του Χίτλερ, έτσι θα γραφτούν ανάκατα και τα ονόματα δεξιών, αριστερών και σοσιαλιστών «ως ευρωπαϊκή λύση» για τον ολοκληρωτισμό της ιδέας του ίδιου του Χίτλερ. 
Αδόλφος Χίτλερ (1936 Ράιχσταγκ): «Οι ευρωπαϊκοί λαοί αντιπροσωπεύουν μια οικογένεια σε αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι πολύ ευφυές να φανταστούμε ότι σε έναν τόσο κατακερματισμένο σπίτι όπως αυτό της Ευρώπης, μια κοινότητα λαών μπορεί να διατηρεί επί μακρόν διαφορετικά νομικά συστήματα και αντιλήψεις δικαίου».  
Έτσι λοιπόν Πρώτη φορά η Αριστερά της Ευρώπης με πρώτο βιολί τον Έλληνα(;) Τσίπρα συμμετέχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ψυχή τε και σώματι στην ολοκλήρωση των οραμάτων των Ναζιστών.- 

Εκπομπή 4-6-2014

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια