Προσφατα
.

17.10.13

Τελεμέδες

του Γιάννη Λαζάρου
Να δω να μπουκάρουν μασκοφόροι ΜΑΤατζήδες σε στάνες και “μπατζαριά” και να μαζεύουν γιαούρτια, τυρόγαλα και τσαλαφούτια ως αποδεικτικά στοιχεία πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον της δημοκρατίας και να πεθάνω! Να συλλαμβάνουν κατσίκες, προβατίνες και αγελάδες για παραγωγή επικίνδυνων υλικών και να βγάζουν αφίσες με ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ για όποιον τσοπάνη κάνει εισαγωγή τριφυλλιού από άλλον νομό.
Οι δε νομοί που στηρίζονται κατά βάση σε κτηνοτροφία και παραγωγή τυροκομικών να κηρυχθούν επικίνδυνες ζώνες για την δημοκρατία. Α, ρε Μέτσοβο τι σου' έμελλε να πάθεις. 
 Η Ήπειρος διαθέτουσα εργοστάσια παραγωγής όπλων τύπου ΔΩΔΩΝΗΣ πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως διότι δεν είναι μόνο επικίνδυνη για την ελληνική δημοκρατία, αλλά λόγω εξαγωγών, για την παγκόσμια διατάραξη ειρήνης. Επειδή στο μυαλό-ροκφόρ του Δένδια είναι λογικό το Μετσοβόνε να μοιάζει με μπαζούκας και το κεφαλοτύρι με αντιαρματική νάρκη. Η μυτζήθρα λόγω σύστασης μπορεί να αποκτήσει βεληνεκές πυραύλου Patriot. Τρέμε Τουρκία! Δεν συζητάμε για το πρόβειο γιαούρτι σε πήλινο κεσέ! Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο όπλο εδάφους-αέρος. Και λερώνει και κάνει καρούμπαλο σε όλα τα κεφάλια εκτός από του Δένδια διότι αυτό το κρανίο είναι αλεξιγιάουρτο. 
 Μη σκιάζεστε όμως γιαουρτολάγνοι Έλληνες διότι ο υπουργός δεν γνωρίζει τον τελεμέ. Το πανίσχυρο όπλο, που εκτός όλων των αποτελεσμάτων που αποφέρουν τα παραπάνω, εκλύει και ανυπόφορα αέρια. Πρόκειται για θανατηφόρο όπλο εναντίον της δημοκρατίας το οποίο είναι φθηνό και μεταφέρεται εύκολα σε τενεκέδες. Πετάς τον τελεμέ σου μένει και ο τενεκές να φυτέψεις ζαρζαβατικά τα οποία σύντομα θα μπουν στην λίστα του Δένδια ως επικίνδυνα όπλα εναντίον της Δημοκρατίας (ντομάτα έρχεται η σειρά σου). Βέβαια ο τελεμές έχει ένα μειονέκτημα. Δεν μπορεί να εισαχθεί παράνομα σε ορφανά κοντέινερ και να εκτεθεί σε πολεμικά μουσεία. 
 Έφθασε η Δημοκρατία να φοβάται το γιαούρτι και όχι εμένα κι εσένα. Έφθασε η αξία της αντίστασής σου να είναι μηδαμινή μπροστά στην τιμή του γιαουρτιού με ή χωρίς λιπαρά. Ανήκεις “στους χιλιάδες πολίτες που φλερτάρουν με την ιδέα μιας εσωτερικής τρομοκρατίας” με όπλο το γιαούρτι. Κατάλαβες Έλληνά μου; Για τους τύπου Δένδια φασίστες δεν είσαι επικίνδυνος μόνο αν κρατάς γιαούρτι αλλά ακόμα και αν “φλερτάρεις” με την σκέψη να το πετάξεις. Τέτοια απαξίωση για την λαϊκή αντίσταση ο πολύς Δένδιας. Εκεί που κρέμαγαν οι πρόγονοί σου τ' άρματα για τον Δένδια το περισσότερο που μπορείς να κάνεις, είναι εσύ να κρεμάς μόνο κεσέδες.-

Εκπομπή 17-10-2013

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια