Προσφατα
.

24.9.13

Χρυσή Σφαγή

του Γιάννη Λαζάρου
Πώς τα κατάφερες πάλι, ρε Νεοέλληνα, να καταπιείς ακόμα ένα ωραία φτιαγμένο χάπι αποβλάκωσης; Σ' έπιασαν οι ανατριχίλες σου -οι εθνικές και δημοκρατικές - και την πατάς για άλλη μια φορά από τους εξουσιαστές σου. Κοίτα τώρα τι έκανες εσύ που νόμιζες ότι εχθρός σου είναι τα καθυστερημένα με τις ασπίδες παριστάνοντας τους Σπαρτιάτες με κυτταρίτιδα. Έφτιαξες ένα κάστρο αδιαπέραστο για όλο το λεγόμενο “δημοκρατικό τόξο”, συντόνισες τις φωνές σου με όλους αυτούς που εδώ και 5 χρόνια σε έχουν κάτω από την φασιστοδημοκρατική μπότα τους και δε σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Έφεραν το πράγμα εκεί που ήθελαν: Να συμφωνείς με τον αντιναζιστή Βενιζέλο, τον αντιναζιστή Σαμαρά, τον αντιναζιστή Κουβέλη, τον αντιναζιστή Βορίδη και προπάντων με τον μεγάλο αντιναζιστή (και πολέμαρχο παλιό) Παπούλια. Να βλέπεις την αξιωματική αντιπολίτευση να σέρνει τον χορό για να τα βρουν όλοι οι “δημοκρατικοί” ενάντια στους φασίστες. Πάνε και τα αντιμνημόνια και τα χρέη και όλα. Όλοι για την Δημοκρατία παλεύουν τώρα. 
Εσύ, ρε Νεοέλληνα, δεν ήσουν που κατάφερες τα τελευταία χρόνια στην επέτειο του ΟΧΙ να μην μπορούν να πατήσουν το πόδι τους σε εξέδρα επισήμων ακόμα και οι τελευταίες πολιτικές μαριονέτες την ώρα των παρελάσεων; Τώρα με το σύνθημα που σου δίνουν “να έχει μορφή αντιναζιστική ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου” θα σε βάλουν όχι απλά να τους καλοδεχθείς αλλά και να τους χειροκροτήσεις που σε έσωσαν από το “αυγό του φιδιού”, από τον νεοΧίτλερ και όλα τα ωραία που ακούγονται και γράφονται από το πρωί τις 18ης Σεπτεμβρίου. 
Ήξεραν πολύ καλά ότι η δήθεν δημοκρατία τους θα αρχίσει να τρίζει όταν φασιστικά και ναζιστικά σου επέβαλλαν φόρους εξαντλητικούς, όταν σε απειλούν με φυλάκιση για φτιαχτά χρέη, όταν σε σπρώχνουν από το μπαλκόνια προς το κενό. Αλλά ως γνώστες της ψυχολογίας της μάζας παρέα με τους νόμους έτρεφαν και κλώσαγαν οι ίδιοι του αυγό του φιδιού. Δεν σε καλούν απλά μαζί τους να νικήσεις τον ναζισμό, τον φασισμό, τον ρατσισμό και ό,τι άλλη μπούρδα σου έχουν καρφώσει στο κεφάλι αλλά χέρι-χέρι με τους ίδιους τους εκτελεστές σου να μπεις και πάλι στο μαντρί σαν καλό πρόβατο γιατί έξω παραμονεύει ο κακός λύκος που θα σε φάει! 
Άντε, Νεοέλληνα, για άλλη μια φορά κουκούλωσε την αγωνία της επιβίωσής σου, ξέχνα ότι σου παίρνουν με το έτσι θέλω τον τόπο σου, τρομοκρατήσου γιατί το ραγιάδικο κύτταρρό σου δεν λέει να βγει από πάνω σου. Έτσι σε θέλει το “δημοκρατικό τόξο”. Να νιώθεις ασφαλής για να μην σκληρύνει το κρέας σου. Ακριβώς όπως στα ακριβά εκτροφεία των παγκόσμιων σφαγείων. Τρώγεσαι καλύτερα "κοιμισμένος" παρά οργισμένος.- 

Εκπομπή 24-9-2013
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Iptamenos Ollandos είπε...

Πέστα χρυσόστομε.
Αλλά μην περιμένεις πολλά από τους νεοέλληνες γιατί έχουν απωλέσει εδώ και χρόνια την ικανότητα να σκέφτονται. Είναι κουραστικό βλέπεις. Πολύ πιο εύκολο να βρούμε έναν καθοδηγητή (κόμμα, δημοσιογράφο, γκουρού, θεωρία, φιλοσοφία, ιδεολογία κ.α.) για να μας διαμορφώνει την "κοινότατη" όπως σωστότατα σου αρέσει να λες, γνώμη...

στον Τοίχο είπε...

Ιπτάμενε
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!