Προσφατα
.

19.9.13

Σεπτεμβριανά

του Γιάννη Λαζάρου
Το παραλήρημα που ακολούθησε μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης είναι μια ακόμη απόδειξη της απόλυτης κυριαρχίας της τηλεοπτικής δημοκρατίας που αφού επέβαλε κάθε μορφής μόρφωμα εξυπηρετώντας τα αφεντικά κατακτητές, τώρα θέλει να μας αναλύσει και πώς έφτασε το μαχαίρι του δολοφόνου στην καρδιά του νέου στο Κερατσίνι. Φυσικά και δεν ασχολήθηκαν με δηλώσεις πολιτευτάδων και κομμάτων που ακόμη μια φορά θέλουν να εκμεταλευτούν τον θάνατο. 
Το ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στον Καμμένο ανακοίνωσε επίσημα : "Ελπίζουμε ο κ. Καμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του". Από πού να την πιάσεις αυτή την χρήση της Ελληνικής γλώσσας; Αν αυτό δεν συνιστά απειλή τότε τί είναι “το κάτσε καλά γιατί θα έχουμε κι άλλα”; Μορφώματα κι άλλων πολιντικάντηδων γυρόφερνανε στα καθεστωτικά κανάλια τους και μας απειλούσαν φωνάζοντας πως : «ένας νεκρός είναι κάτι βαρύ», αλλά οι «άλλοι νεκροί θα είναι κάτι πολύ βαρύτερο». Ο ΓΑΠ μας είπε πως : «Από τις απειλές για "κρεμάλες" πριν δύο χρόνια και τους προπηλακισμούς, φθάσαμε σήμερα στους σουγιάδες και τις δολοφονίες». Προπηλάκησε κανένας τον Φύσσα και άλλους πρίν δύο χρόνια; 'Οχι φυσικά. Πολιτικάντηδες γιουχάιζε ο κόσμος. Μήπως ο σκεπτόμενος ποιητής μας λέει κάτι άλλο; Μεγαλοδημοσιοκάφροι έχρισαν τον χώρο (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) που ανήκε ο δολοφονημένος ακροαριστερά. Από που προκύπτει αυτό; Μα φυσικά από την δύναμη που έχουν να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, διότι ανάμεσα στα κροκοδείλια δάκρυα θα ρίξουμε και την γραμμή μας. Και πίσω από όλα αυτά να ακούγεται από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας από όλες τις πλευρές της εξουσίας “περί ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ”. Πριν ακόμα οι δικαστικές έρευνες ξεκινήσουν δίνουν υπερασπιστική γραμμή στους δολοφόνους ότι υπερασπιστήκαν την πολιτική τους ιδεολογία σκοτώντας έναν πολιτικό αντίπαλο. Δεν το είδαμε όμως αυτό χρόνια πριν να συμβαίνει με την δολοφονία Τεμπονέρα, όταν ΝΔκρατες που σήμερα σε κυβερνάνε, με εντολή δολοφόνησαν έναν πολιτικά αντίθετο πολίτη. 
 Η κατάσταση βρωμάει από όπου και να την πιάσεις. Μα το σίγουρο είναι ένα ότι ξεκίνησαν από τα δικά τους παιδιά που εις το όνομα της δημοκρατίας τα έβαλαν στην Βουλή και θα το ολοκληρώσουν με όσους είναι ενάντιά τους και ειδικά αυτούς που είναι εκτός Βουλής. Και όσο για το αντίτιμο, καθόλου δεν τους ενδιαφέρει. Για να φτιαχτεί αυτό το σύστημα δεν έκαναν πίσω μπροστά σε έναν Λαμπράκη και σε έναν Παναγούλη, των οποίων τους δολοφόνους ακόμα τους ψάχνουμε, την δική σου ζωή θα λογαριάσουν; Αντί την ύστατη στιγμή οι δημοσιογράφοι να ψάξουν την αλήθεια εκμεταλεύονται έναν ακόμη θάνατο φουσκκώνοντας το μόρφωμα Χρυσή Αυγή που επέβαλλαν όχι βίαια αλλά δημοκρατικά.-

Εκπομπή 19-9-2013 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια